Stoner vahvisti V8 Supercar-diilin ja jätti oven raolleen MotoGP-paluulle

Stoner, 27 siirtyy nelipyöräisen kilvanajolaitteen kabiiniin V8:n niin sanotun Development-sarjan merkeissä. Hän kilpailee Red Bullin tukemassa Holden-tiimissä.

Stoner on valottanut samalla edelleen syitä siihen, miksi hän päätti hyvästellä MotoGP-sarjan.

– Loukkaantumiset eivät näytelleet mitään osaa päätöksessä, eikä perhekään ollut niin suuri osa sitä, mitä yleisesti luullaan. Tunsin vain, että en enää rakasta tuota urheilua.

– En pitänyt siitä suunnasta, jonka sarja on ottanut. Tuntui myös, että menetin kunnioitusta määrättyjen ihmissä silmissä. Ikävä kyllä kaikki eivät pitäneet varikolla minun rehellisyydestäni, Stoner viittaa nähtävästi joskus varsin kovinakin pidettyihin lausuntoihinsa.

Stoner palaa myös Marco Simoncellin kohtaloon.

– Menetimme kuljettajan reilu vuosi sitten ja jo kuukauden kuluttua moni unohti sen. Meistä halutaan ottaa kaikki irti ymmärtämättä työmme todellista luonnetta. Meistä on tehty eräänlaisia nukkeja, millä ei ole mitään tekemistä kilvanajon kanssa, sanoo Stoner.

– Minulla ei ole tällä hetkellä mitään aikomusta palata MotoGP:hen, mutta jos näen tuon urheilun muuttuvan merkittävästi, niin aina on olemassa mahdollisuus, vinkkaa Stoner.

* Kuvat: Holden

Uusin numero