Stoner vahvisti Motegin testeissä: “Ei villin kortin kisoja”

– Oli mukavaa palata pyörän selkään yhdeksän kuukauden tauon jälkeen ja olen tyytyväinen siihen, miten nämä testit sujuivat. Se ei kuitenkaan muuta mieltäni villin kortin kisoista. Se on jotain sellaista, mitä en suunnittele tekeväni, tähdensi MotoGP-luokan kaksinkertainen maailmanmestari.

Stoner ajoi tiistaina Motegissa vain kuusi kierrosta, mutta helteisenä keskiviikkona niitä kertyi jo 47. Hän testasi aamupäivällä Hondan nykyistä pyörää ja iltapäivällä kauden 2014 versiota, jota Marc Marquez ja Dani Pedrosa pääsivät kokeilemaan jo taannoin Aragonin radalla Espanjassa.

– Keli parani paljonkin ja sain alle hyvää rata-aikaa ja vietyä testiohjelman läpi. Onneksi aikataulu ei ollut liian hektinen, joten pystyin toteuttamaan suunnitelmat pitkälti jälkimmäisen päivän aikana. Oli mahtavaa tavata tiimin jäseniä ja kiitän Hondaa tästä tilaisuudesta ja tuesta, totesi Stoner.

HRC:n kakkosmies Shuhei Nakamoto oli hänkin pelkkää hymyä.

– Pystyimme keräämään näiden kahden testipäivän aikana valtavan määrän dataa ja ideoita kehitystyöhön. Keskityimme pitkälti nykyiseen pyörään, mutta seuraavissa testeissä Caseylle on alustavasti suunniteltu töitä tuotantomallimme kanssa, kertoi Nakamoto.

Uusin numero