Stoner palaa Hondan puikkoihin

Kyseessä on testisessio, jossa MotoGP-sarjasta vuoden 2012 jälkeen vetäytynyt Stoner tarjoaa palautetta Hondan kauden 2015 tehdaspyörästä.

Tietoa testistä tihkui australialaiskuljettajan syntymäpäivän ja Phillip Islandilla ajettavan MM-osakilpailun alla. Phillip Islandilla oman nimikkokurvinsa omaava Stoner täyttää torstaina 29 vuotta.

Stoner testasi viime vuonna useampaankin otteeseen Hondan MotoGP-luokan tehdas- ja tuotantopyörää. Tämän vuoden osalta Stoner ilmoitti HRC:n Shuhei Nakamotolle ja Hondan tehdastiimin päällikölle Livio Suppolle, ettei hän ole enää käytettävissä.

Intohimoinen kalamies on kuitenkin saatu taas houkuteltua tavalla tai toisella radalle, eikä Nakamoto pidä vieläkään täysin mahdottomuutena sitä, että omien polkujensa arvaamaton kulkija tekisi jossain vaiheessa come back’in GP-sarjaan.

– Hondan ovet ovat aina avoinna Caseylle. Haluaisin nähdä Stonerin ja Marquezin (Marc) ottavan yhteen Honda-pyörillä. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että Caseylla ei ole aikomustakaan palata MotoGP-sarjaan.

Samanlaisia ​​uutisia

Viimeisin numero