Stoner kiistää kohutut ”MotoGP on p***a”-puheet

Ranskalaissivusto Motorevue.com järjesti Stonerin maailmanlaajuisesti isoihin otsikoihin Hollannin Assenissa ajetun MM-osakilpailun jälkeen.

– Palaisin takaisin, jos kilpaileminen olisi samanlaista kuin sen kultaisilla ajoilla ja 500-kuutioisilla pyörillä ajettaessa. Se oli todellista kilvanjoa kavereiden Doohanin, Raineyn, Schwantzin, Gardnerin ja Lawsonin malliin. Silloin se oli urheilua, nyt se (MotoGP) on p***a, Motorevue.com kirjoittaa Stonerin kommenttina.

Stoner kiistää tuon jyrkästi Twitterin välityksellä.

– On yleisesti tiedossa, että en ole MotoGP:n nykyisen suuntauksen fani, mutta ”MotoGP on p***a” ei ole todellakaan minun kommenttini sarjasta. Kommentti on lainattu väärin ja se on irrotettu asiayhteydestä. Olen pettynyt nähdessäni tällaista.

Stoner vetäytyi MotoGP-luokasta vuoden 2012 jälkeen. Hän olisi halunnut palata alkukaudesta keikkailuonteisesti tositoimiin tuuraamaalla toipilaana ollutta Dani Pedrosaa Austinin kisassa. Honda ei Stonerin pyyntöön suostunut.

Honda tosin väläytteli Pedrosan tilanteeseen nojaten sitä mahdollisuutta, että Stoner saattaisi ajaa kaudella 2016 täysipainoisen kauden MotoGP-sarjassa.

Stoner kuittaa – ainakin tällä hetkellä – puheet paluusta yhdellä sanalla: ”No”.
 

Uusin numero