Stoner ihasteli Boun taiturointia

Stoneria ja Bouta yhdistävät moottoripyöräurheilun ja maailmanmestaruuksien lisäksi myös yhteinen pääsponsori, eli espanjalainen energiajätti Repsol.

Repsol järjesti Madridissa yli 9000 katsojan silmien edessä ajetun X-trialin MM-osakilpailun yhteydessä näyttävän presentaatiotilaisuuden, jossa olivat MotoGP-kuljettajista Stonerin ohella paikalla myös Dani Pedrosa, Marc Marquez, Maverick Vinales, Miguel Oliveira, Alex Rins, Alex Marquez, Maria Herrera, Francesco Bagnaia ja Lorenzo Baldassarri. Trialissa Boun Repsol-tiimikaverina kilpailee Takahisa Fujinami, joka satutti itseään viime viikolla harjoituksissa..

Bou ei jättänyt ketään kylmäksi Madridissa. Hän ajoi neljännen osakilpailuvoittonsa putkeen ja on menossa lyömättömänä jälleen vahvasti kohti uutta mestaruutta. Bou johtaa hallitrialin MM-sarjaa sarjaa 26 pisteellä ennen kolmea viimeistä osakilpailua.

– Töitä on vielä paljon edessä mestaruuden varmistamiseen, mutta suunta on oikea. Tämä oli minulle erityinen kilpailu, koska ajoimme Madridissa, jossa pääsponsorini Repsol oli näin näyttävästi esillä. Se toi samalla myös ylimääräisiä paineita ja Raga (Adam) järjesti kovan taistelun aivan loppuun asti, totesi Bou.

Viime viikolla Sepangin radalla Malesiassa ajetuissa testeissä jälleen nopeinta vauhtia pitänyt MotoGP-luokan maailmanmestari Stoner nautti täysin siemauksin trialista ja koko tapahtumasta.

– Todella fantastista! Olen ajanut espanjalaisessa tiimissä ja kehittynyt siellä kuljettajana, joten tämä Espanjassa järjestetty tilaisuus merkitsi minulle paljon. Tämä oli luonteeltaan tilaisuus ja paikka, jossa olen aina halunnut olla, suitsutti Stoner.
 
Madrid, Espanja.
Hallitrialin (X-Trial) 4/7 MM-osakilpailu:

1. Toni Bou, Repsol Montesa Honda 13 pistettä
2. Adam Raga, Gas Gas 20
3. Albert Cabestany, Sherco 30
4. Takahisa Fujinami, Repsol Montesa Honda 32
5. Michael Brown, Gas Gas 40
 
MM-pistetilanne:
1. Bou 80
2. Raga 54
3. Cabestany 51
4. Fujinami 39
5. Jeroni Fajardo, Beta 22
 

Uusin numero