Stoner haluaa ajaa Japanissa

– Casey haluaa kilpailla Japanissa, mutta täyttä varmuutta asiaan ei ole vielä olemassa. Toipuminen on sujunut hyvin, mutta hänen pitää tutkia tilanne tällä viikolla lääkäreiden kanssa Australiassa, kertoo Suppo.

Indianapolisissa oikean nilkkansa telonut Stoner on MM-pisteissä edelleen kolmantena, vaikka häneltä on jäänyt väliin kolme viimeistä GP:tä Brnossa, Misanossa ja Aragonissa.

Britti Jonathan Rea on tuurannut Stoneria Brnossa ja Aragonissa. Japanissa ei Reaa enää näillä näkymin nähdä, vaikka Stonerin paluu ei vieltä toteutuisikaan.

– Johnny on tehnyt hieno työtä, mutta nyt meidän pitää antaa hänelle taas mahdollisuus keskittyä täysipainoisesti Superbike-luokan MM-sarjaan. Motegi on Hondan kotikilpailu, joten sinne meidän on helppo löytää tarvittaessa tuuraaja Caseylle, sanoo Suppo.

Yamahan Jorge Lorenzo johtaa sarjaa 33 pisteen erolla Hondan Dani Pedrosaan. Pedrosa on itse todennut, että hän ei lähde pyytämään Stonerilta apua Lorenzoa jahdatessaan.

– Honda kyllä tulee tekemään kaikkensa, että mestaruuden ratkaisu viedään kauden viimeiseen osakilpailuun Valenciaan, muotoilee Suppo.

Viimeisin numero