Speedwayn vauhdikas SM-liiga käynnistyy tiistaina Hyvinkäällä

Pitkittynyt kevät sekä kiireinen kansainvälinen kilpailukalenteri ovat osaltaan olleet aiheuttamassa tätä poikkeuksellista tilannetta, että SM-liiga pääsee alkamaan vasta kesäkuun puolella.

Kokoonpanojen perusteella tullaan näkemään todella vauhdikasta menoa. Kotijoukkue Haukat tuo radalle Kalle Katajiston, jota ei pariin vuoteen ole kotimaan radoilla nähty.

Englannista ja Ruotsista kerättyä kokemusta asettuu mittaamaan molemmat alkukauden henkilökohtaiset kilpailut voittanut Juha Hautamäki Kotkista, maajoukkueen kapteeni ja Englannissa viikoittain MM-sarjan kuljettajia vastaan ajava Timo Lahti Keittiöpisteeltä, sekä myös Englannissa ja Ruotsissa ajava Jari Mäkinen Sand Blowersilta.

Keittiöpisteen riveissä ajaa myös Tero Aarnio, joka hänkin on aloittanut kautensa jo maaliskuun puolella Englannissa.

Mielenkiintoista on myös nähdä millaiseen vauhtiin yltää vuoden 1993 henkilökohtainen Suomenmestari Mika Pellinen, joka tekee paluun ja asettuu Haukkojen joukkueessa numerolle neljä.

Ottelun alkaa ajajaesittelyllä kello 17.50. Hieman poikkeuksellinen aloitusajankohta johtuu Vauhtipuiston käyttöaikarajoituksista arkipäivänä. SM-liiga jatkuu samalla radalla viikkoa myöhemmin. Samaan aikaan alkavaan otteluun maksavat liput 10 euroa. Alle 15-vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi.

Kokoonpanot:
Haukat:
1) Kalle Katajisto, 2) Jiri Nieminen, 3) Vili Mattila, 4) Mika Pellinen.
Sand Blowers: 1) Jari Mäkinen, 2) Aarni Heikkilä, 3) Niko Siltaniemi 4) Pasi Pulliainen.
Keittiöpiste: 1) Tero Aarnio, 2) Timo Lahti, 3) Teemu Lahti, 4) Marko Suojanen.
Kotkat: 1) Juha Hautamäki, 2) Mika Loppi, 3) Markku Autio 4), Joni Keskinen.

Uusin numero