Speedwayn SM-liiga pärähtää käyntiin Hyvinkäällä

SM-liigan avausotteluun asettuvat kotijoukkue Sand Blowersia haastamaan Seinäjoen Kotkat, Lahden Haukat ja porilainen Porin Nopea Racing.

Pahimmat talven kankeudet on kuljettajien toimesta jo karistettu vappuna Tampereella ajetussa henkilökohtaisessa kilpailussa, joten lauantaina nähtäneen hyvätasoinen taistelu kauden avauspisteistä.

Kuljettajakattaus on sekin kohdallaan, kun mukana ovat kevään MM- ja EM-karsinnoissa ajaneet Jari Mäkinen ja Kauko Nieminen.

Radalla nähdään myös Tampereella viikkoa myöhemmin ajettavan MM-osakilpailun villin kortin Timo Lahti ja varamies Jiri Nieminen sekä viime vuoden henkilökohtainen SM-hopeamitalisti Juha Hautamäki.

Alkava kausi tulee näkemään 43. kerhojoukkueiden Suomen mestarin, kun kausi päättyy Varkaudessa syyskuun alussa.

Viiden joukkueen SM-liigassa on yksi joukkue aina lepovuorossa, sen ollessa lauantain ottelussa juuri Varkauden Ankkurit. Kausi jatkuu jo seuraavana tiistaina samalla Hyvinkään radalla.

SM-liigan Hyvinkään ottelu alkaa ajajaesittelyllä kello 13.00. Liput maksavat 10 euroa. Samassa yhteydessä ajetaan 85cc minispeedwayn henkilökohtaisen Suomen Cupin avausosakilpailun päätöserät, sillä minispeedway alkaa jo kello 11.30.

Speedwayn SM-liiga, ottelu 1 Hyvinkää 9.5.2015, kokoonpanot:
Sand Blowers: 1) Timo Lahti, 2) Teemu Lahti, 3) Jari Mäkinen, 4) Aarni Heikkilä
Kotkat: 1) Juha Hautamäki, 2) Tero Aarnio, 3) Jooa Partanen, 4) Mika Loppi
Haukat: 1) Kauko Nieminen, 2) Kalle Katajisto, 3) Niko Siltaniemi, 4) Jiri Nieminen
Porin Nopea Racing: 1) Marko Suojanen, 2) Joni Keskinen, 3) Niilo Vuolas, 4) Jere Lehtonen

Uusin numero