SML:n MoottoriGaala lauantaina 6.2.2021 – ilmainen ja avoin yleisölle

Vuosi sitten SML:n palkintogaalassa palkittiin mm. Enduron EM-kultajoukkue. Myös vuonna 2020 menestystä tuli laajalla rintamalla, joten palkittavia riittää jälleen.

SML:n MoottoriGaala järjestetään 6.2.2021 klo 19.00 alkaen. Tilaisuus lähetetään poikkeuksellisesti striimattuna ja kaikki halukkaat voivat osallistua moottoriurheilun juhlatilaisuuteen seuraamalla lähetystä IS-TV:n kautta. Linkki lähetykseen julkaistaan erikseen ja tilaisuuden linkki on avoin kaikille.

On jälleen aika juhlia menestyksekästä moottoriurheiluvuotta ja kunnioittaa kauden aikana menestyneitä ajajia, sekä toimijoita. Poikkeuksellisesta ajasta huolimatta moottoriurheilu saa juhlansa 6. helmikuuta, kun vietämme SML:n MoottoriGaalaa.

Tilaisuutta ei tulla järjestämään normaaliin tapaan illallistapahtumana, vaan gaala tullaan striimaamaan ISTV:n kautta klo 19.00 alkaen. Odotettavissa on silti moottoriurheilun juhlailta, joka kokoaa yhteen koko jäsenistön ja moottoriurheilusta kiinnostuneet suomalaiset ja välittää juhlatunnelman aina kotikatsomoihin saakka. Itse gaalatilaisuudessa huomioidaan turvallisuus ja vastuullisuus ja järjestelyissä noudatetaan tarkkaan viranomaisten suosituksia ja ohjeita.

Moottoriurheiluvuoden menestyjät palkitaan Urheilumuseolla ja illan juontaa valovoimainen Mervi Kallio. Tilaisuuteen tullaan kutsumaan paikalle vain palkittavat ja palkinnonjakajat. Osa palkinnonjaoista tullaan järjestämään etäyhteyksin. Meillä kaikilla on kuitenkin mahdollisuus osallistua moottoriurheilujuhlaan livestriimin välityksellä kotisohvilta.

”On upeaa päästä juhlistamaan vuoden 2020 mestareita, kilpailuissa menestyneitä ja kaiken mahdollistavia taustatyön tekijöitä. Vuosi on ollut vaikea ja työntäytteinen sekä kilpailijoille, huoltajille että toimitsijoille. Vaikeuksista huolimatta kauden kilpailut on kyetty ajamaan lähes alkuperäisten suunnitelmien mukaan. Nyt on aika nauttia noista kauden työn tuloksista uudenlaisella tavalla toteutetussa gaalassa” -toteaa Suomen Moottoriliitto ry:n puheenjohtaja Erkki Heikkinen

MoottoriGaalassa juhlimme kulunutta vuotta ja pääsemme aloittamaan uuden moottoriurheiluvuoden, sekä lähtölaskennan kohti 100 -vuotisjuhlavuotta 2022.

Uusin numero