Smith ikionnellinen jatkopestistä Yamahan Tech3-satelliittitiimiin

Smith, 23, nousi MotoGP-luokkaan kaudella 2013 nykyisen tiiminsä riveissä. Hän ajoi sitä ennen kaksi kautta Moto2-luokassa Tech3:n pyörällä.

Smithin jatkopestiä ensi kaudeksi pidettiin epävarmana. Tiimiin oli tyrkyllä mm. Moto3-luokassa kilpaileva espanjalainen Alex Rins. Varikkohuhuissa myös Mika Kallion nimi nostettiin vielä muutama viikko sitten esiin.

– On vaikea kuvailla, kuinka hyvä fiilis minulla nyt on. Olen äärimmäisen kiitollinen Yamahalle, Herve'lle ja koko Monster Yamaha Tech3-tiimille minua kohtaan osoittamastaan luottamuksesta. Tässä jatkosopimuksessa on paljon tunnetta pelissä, Smith tähdentää.

Tiimipäällikkö Poncharal puolestaan korostaa pitkää yhteistä taivalta, joka jatkuu nyt siis ainakin vuodella.

– Tunnemme toisemme hyvin ja hän on osa perhettämme. Edessä on jo viides yhteinen vuotemme. Bradleysta tulee toiseksi pisimpään tiimissämme ollut kuljettaja Olivier Jacquen jälkeen, Poncharal viittaa kilpauransa kauden 2005 jälkeen päättäneeseen ranskalaiskuskiin.

Smith majailee meneillään olevan kauden MM-pisteissä yhdeksäntenä kymmenen osakilpailun jälkeen.

– Tämä vuosi ei ole ollut tähän mennessä helppo hänelle peilattuna korkeisiin odotuksiin talvitestien ja Qatarin MM-avauksen jälkeen. Mutta hän ei anna koskaan periksi, joten Yamaha yhdessä Tech3-tiimin kanssa uskovat siihen, että Bradley on paras valinta kaudeksi 2015, toteaa Poncharal.  
 

Uusin numero