SM Dynaset Enduroon Säkylään runsaat 270 kuljettajaa

Kisaan ovat ilmoittautuneet myös enduroammattilaiset Eero Remes ja MarkoTarkkala.

Mukana luonnollisesti koko SM-sarjan kärki, mukaan lukien Heinolan MM-kisassa hienosti E1-luokan viidenneksi sunnuntaina ajanut tuore Euroopan mestari Roni Nikander.

Tämä kauden toiseksi viimeinen SM-osakilpailu tarjoaa taidokkaita ajosuorituksia ja tiukkaa taistelua SM-pisteistä.

Enduron SM-pisteistä ajetaan sunnuntaina. Kaikkien kolmen SM-luokan osalta mestaruudet ovat vielä avoinna. Lauantaina ajavat C, K ja V50 -luokat kansallisen kilpailun ja D-luokka Lady Cupin päätöskilpailun. Lady Cupin johdossa on tällä kaudella jo EM-hopeaa voittanut Marita Nyqvist.

Yleisölle vauhdikasta
nähtävää ja vapaa pääsy

Porin Prikaatin harjotusalueella ajettavan SM Dynaset Enduron reitti pitää sisällään kolme kangasmaastossa ajettavaa vauhdikasta maastokoetta.

SM-luokat ajavat maastokokeet sunnuntaina kolmeen kertaan, joten nähtävää riittää. Katsojille on tarjolla paljon hyviä katselupaikkoja reitin varrella. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja lähellä reittiä on hyvin pysäköintitilaa. Puffetin antimista nauttimista varten voi varata kolikoita mukaan.

SM-luokat starttaavat reitille sunnuntaina klo 9. Luokat C, D, K ja V50 kiertävät reitin lauantaina kahteen kertaan ja K-luokka yhden kerran, lauantaina kisa käynnistyy klo 10.

Kilpailukeskuksena toimii varuskunta-alueella sijaitseva Camp Mauri. Opastus teiltä 212 Huittinen – Säkylä, 204 Turku – Eura.

SMS-tulospalvelu pitää kuljettajat
ja yleisön tilanteen tasalla

Kilpailun tulosten seuraamista maastossa, varikolla ja etäämmälläkin helpottaa Puhtila Oy:n tuella tarjottava SMS-tulospalvelu. Luokkien ja / tai yleiskilpailun tulokset lähetetään jokaisen maastokokeen jälkeen tekstiviesteinä tilaajille kun "kympin kärjen" tulokset on selvillä.

Linkit lähtöluetteloon, reittikuvaukseen, ajo-ohjeisiin, SMS-tulospalvelun tilausohjeisiin ja paljon muuta oleellista löytyy kilpailun sivustolta www.smlenduro.fi/smdynasetenduro

Kilpailun järjestäjä Rauman Seudun Moottorikerho toivottaa kaikki tervetulleiksi SM Dynaset Enduroon 8.-9. syyskuuta.
 

Viimeisin numero