SM-crossiin paluun tekevä Tiainen taistelee Hamulan herruudesta

Sunnuntain pääluokassa MX1-sarjakärki Henric Stigell saa vastaansa kotiradallaan kisaavaan Siilinjärven Santtu Tiaisen, joka palaa loukkaantumisen jälkeen mukaan taistoon Hamulan herruudesta.

Tianen voitti avausosakilpailun Imatralla, mutta seuraavat kisat jäivät väliin. Nyt Tiainen on taas mukana ja lähtee luottavaisena taistelemaan kilpailun voitosta.

Kärkikamppailusta ei sovi unohtaa myöskään Joni Roosia, Ludde Söderbergiä, Valtteri Malinia ja Teemu Keljoa. Heistä jokainen on vahva myös hiekalla.

MX2-luokan taisto jatkuu tiukkana. SM-pisteissä Aki Manninen johtaa luokaa ja takana käydään kiivasta kamppailua kakkospaikasta.

Juuso Matikainen, Jere Haavisto ja Miro Sihvonen ovat muutaman pisteen päässä toisistaan ja kisa tulee jatkumaan Hamulassa kiivana.

Kotiradalla kisaava Siilinjärven Roope Väätäinen lähtee myös luottavaisena kilpailuun. Muutokset hiekkaradalla ovat Väätäisen mieleen ja kotiyleisön edessä on hieno kisata podiumipaikasta.

Nuorten MXC/A-luokassa pistetaisto on jatkunut tiukkana. Kärjessä on Kevin Ragnell perässään Emil Weckman ja Joonas Näppi.

Kärkikolmikon lisäksi Mauno Nieminen, Pyry Juupaluoma, Rasmus Kumaja ja kotikisaa ajava Siilinjärven Leevi Liimatainen järjestävät varmasti hienon kisan pikkuluokan kuninkuudesta.

Myös lauantai on täynnä ohjelmaa kun MXJ-luokan juniorit kisaavat Suomen Cup-pisteistä.

Junioreiden tiukkojen kisaerien lisäksi radalla nähdään veteraaniluokat MXV35, MXV45, MXV55 jotka tuovat oman lisänsä hienoon kisapäivään.

Motonet SM-Motocross kilpailut alkavat Hamulan motocrossradalla kello 11. Kilpailupaikan osoite Koivusaarentie 94.

Liput: 10 eur, 10-15 v. 5 eur, perhelippu (2+2) 20 eur ja alle 10 vuotiaat ilmaiseksi.

Uusin numero