Sixi alkaa!

Koko hurja ryhmä yhteispotretissa. Kuvassa vasemmalta lukien Eero Remes, Jari Mattila, Juha Salminen, Marko Tarkkala, Oskari Kantonen, Valtteri Salonen, Antti Hellsten, Roni Nikander, Lauri Pohjonen, Lauri Salonen, Tomi Paavola, Esa Reijo, Jukka Pylväs, Reijo Karppinen ja Seppo Suominen. Vain kreikkalaisvahvistus puuttuu

Suomiryhmä pääsi lähitaisteluetäisyydelle paikallisten gringojen kanssa. Lerppahatut tosin ymmärsivät heti, että härmäläisryhmä on liian kovaa porukkaa ja sapelimiehet päättivät luikkia siestaa jatkamaan.

Kalusto puunattu ja pyörien katsastus edessä. Kaikki alkaa olla valmista kisaa varten.

Lauantaina iltapäivällä oli ilmoittautuminen, paikalliseen tyyliin pientä hässäkkää. Suomesta on kaksi kovaa kerhojoukkuetta Dynaset Offroad Areena Karppinen/Pylväs/Suominen, Support Team Finland Paavola/Reijo/Kantidis Nikolaos Kreikka. Eli yksi ulkomaanpoikakin on vahvistamassa entisestään timantinkovaa porukkaa.

Ruotsista kisaan mukaan lähtee näyttävä, sinisilmäisistä blondeista muodostuva joukkue.

Kovilla kyykkytreeneillä on rakennettu voimaa ja kestävyyttä röykkyajoa varten.

Avajaiset olivat todella iso tapahtuma verrattuna edellisten vuosien Sixeihin. Väkimäärä oli aivan jotain muuta kuin mihin on totuttu, arviolta kymmenet tuhannet ihmiset osallistuivat karnevaalien kaltaiseen kansanjuhlaan.
Suomen joukkueelle hurrattiin todella hienosti. Lauri ”Leuka” Salonen nousi suureksi yleisön suosikiksi. Leuka oli ottanut paikallisen hiuslookin ja orastavat vahaviikset.

Uusin numero