Sitkeä taistelija Crutchlow kamppaili kädet rakoilla Ducatin kanssa

– Parempaan suuntaan mennään koko ajan, mutta onhan se aikalailla selviö, että en taistele ensi kaudella maailmanmestaruudesta Marcin (Marquez) kanssa, letkautti Crutchlow tuttuun tyyliinsä.

Yamahan satelliittitiimin pyörällä viime kaudella kuninkuusluokan kärkeä kolkutelleelle Crutchlowille jäi Sepangista toki käteen muutakin kuin rakkoja, mustelmia ja vereslihaa.

– Eihän tuo sijoitus (12:s ja 1,524 sekuntia Marquezista) näytä hyvältä, mutta minun on silti sanottava, että olen tyytyväinen. Siitäkin huolimatta, että jäin seitsemän kymmenystä Dovin (tallikaveri Andrea Dovizioso) taakse. Löysimme sittenkin muutamia hyviä juttuja pyörään.

Vielä testien toisena päivänä keskiviikkona nuo hyvät jutut jäivät siksi vähiin, että Crutchlow kurvaili varmuuden vuoksi teippauttamaan ranteensa varikkoboxissa.

– Pyörä täristi ja löi käsille välillä tosi lujaa. Sen kääntyvyys ei ollut paras mahdollinen ja pidon kanssa oli vaikeuksia. Niin ja ongelmia oli myös jarrujen kanssa, luetteli Crutchlow.

Testikiellon aikana Mansaarella myös endurokolossi David Knightin kanssa harjoitellut Crutchlow, 28, ei kaihda äärirajojen etsimistä. Särmässä löytyy.

– Minun oli vaikea havaita vielä testien avauspäivänä eroa GP13- ja GP14-pyörien välillä. Nyt kuitenkin kallistun ehdottomasti jälkimmäisen puoleen. Sen limiitti on jo tässä vaiheessa piirun verran etäämmällä.
 

Uusin numero