Sipoossa onnistunut motocross-viikonloppu

Kuljettajia viikonloppuna oli yli 200 ja kilpailijat antoivat kiitosta radasta sekä tapahtuman hyvästä tunnelmasta, jonka runsaslukuisen talkooväen työpanos mahdollisti.

SiMKin talkoolaisten määrätietoinen ja pitkäjänteinen rata-alueen ja ratojen rakentaminen on näkynyt radan käyttäjämäärän kasvuna. Tämän kehitystyön luonnollisena jatkumona on pystytty toteuttamaan kilpailuviikonloppu.Rataa ja rata-aluettamme on rakennettu ja tullaan rakentamaan jatkossakin kestävän kehityksen periaatteella, todetaan kerhon tiedotteessa.

Ympäristöstä huolehtiminen kuuluu oleellisena osana Sipoon Moottorikerhon arvoihin. Lugnäsin moottorirata tarjosikin hyvät olosuhteet kilpailuviikonlopulle.

Ympäristön huomioonottamisesta vastuuta kantavat kaikki moottoriurheilun harrastajat ja ympäristöstä huolehtiminen onkin meidän kaikkien yhteinen asia.

– Voin ilolla todeta että kilpailutapahtuman aikana näkyi kuinka tämän päivän kilpailijat tukijoukkoineen ovat ympäristöä kunnioittavia, kertoo Sipoon Moottorikerhon puheenjohtaja Petri Konttila.    

Kuten kaikessa kilpailussa voittaminen on hieno asia ja viikonlopun aikana nähtiinkin hienoja suorituksia voittoineen, mutta se ei kuitenkaan ole kaikkein tärkeintä.

SiMK:n omia kuljettajia oli kilpailuissa hyvin mukana, MX65 luokassa Aleksi Mustonen ajoi kuudenneksi ja se oli nuoren kuljettajamme paras kilpailu tähän mennessä, MXC/C:ssä Andreas Krause ajoi sijoituksen 25, MXB:ssä SiMK:n kuljettajia oli 4 ja heidän tulokset; 1. Tim Blomqvist, 10. Samu Kuronen, 11. Rasmus Lundmark, 19. Ville Venäläinen.

Tim Blomqvist dominoi kotiradallaan kilpailua ollen aika ajojen nopein sekä 1. erässä ylivoimainen. Toisen erän huono startti käynnisti raivokkaan takaa-ajon mikä tuottikin tulosta ja ennen ruutulippua Tim oli kivunnut kärkeen voittaen myös toisen erän. Voittojen myötä Tim siirtyy tulevalla kaudella MX1 luokkaan kilpailemaan kerhoamme edustavien Wiik:in veljesten kanssa.

Hyvien ja onnistuneiden kokemuksien kautta kuljettajalla riittää intoa jatkaa urheiluharrastustaan pitkälle eteenpäin. Uskon kilpailuviikonloppuun osallistuneiden kuljettajien, huolto- ja tukijoukkojen, talkoolaisten ja katsojien saaneen hyviä kokemuksia jotka siivittävät kohti tulevia tapahtumia.

– Haluan kiittää kaikkia kilpailun valmisteluihin ja järjestelyihin osallistuneita talkoolaisia, ilman heidän suurenmoista työpanostaan näiden tapahtumien järjestäminen ei ole mahdollista. Uskon, että me SiMK:läiset haluamme olla mukana kehittämässä moottoripyöräurheilua jatkossakin. Omasta ja Sipoon Moottorikerhon puolesta toivotan kaikille viikonlopun kilpailutapahtumissa mukana olleille suuret kiitokset osallistumisesta tapahtumaamme, päättää Konttila.    

* 16.7.2016 Sipoo – Classic Motocross kilpailu tulokset:
http://classicmx.fi/muut/tulokset/2016sipoo/

* 17.7.2016 Sipoo – Sivuvaunu SM ja Kansallinen motocrosskilpailu tulokset:
http://minimalisti.fi/tulospalvelu/sipoo-17.7.2016-sivuvaunu-sm-ja-kansallinen-crossikilpailu-?newKskPage

Teksti: Sipoon Moottorikerho

Uusin numero