Simone Mossa valmistautuu tulevaan SM-kauteen

Tiimi on sopinut yhteistyöstä Batmencrew Paddock Teamin kanssa.

Batmencrew on superbikekuljettaja Rami Mattilan varikkohenkilökuntana toimineesta ”lepakkotiimistä” jalostettu itsenäinen varikkotiimi, jonka yhteistyökumppanit mahdollistavat ryhmän toiminnan. Tiimin henkilökunnan tehtävänä on hoitaa kaikki varikkotoiminnot, jotta kuljettajat voivat rauhassa keskittyä olennaiseen, eli itse ajamiseen.

– Batmencrew:n jäsenistä puolet on entisiä kilpakuljettajia, jotka kaikki ovat ajaneet 2000-luvulla, joten on tuoreessa muistissa se, miten hankalaa on saada osaavaa henkilökuntaa varikolle, kertoo tiimin vetäjä Jukka ”JH” Häyrynen. Kun kesällä 2009 päätimme laajentaa toimintaamme, oli päivänselvää, että haluamme tehdä töitä Mossa Racingille. Kauden päätöskilpailussa kokeilimme miten kemiat kohtaa ja kun homma toimi, saatiin talvella sovittua yhteistyöstä kaudelle 2010, jatkaa JH.

Simonen Yamaha YZF-R6 on vielä viimeistä silausta vaille, mutta Vappuna on tarkoitus ajaa ensimmäiset kierrokset radalla.

Teksti: Konekesko

Lue Bike-lehdestä 8/2009 Matteo Mossan haastattelu. ”..suomalaistunut italialainen on kerännyt kyseenalaista kunniaa aggressiivisella etenemisellään…Eteenpäin mennään suomalaisella sisulla, italialaisella temperamentilla ja japanilaisella teknologialla.”

Tuttuun tapaan toukokuun Bike-lehdessä (6/10) on kotimaan ratamoottoripyöräilyn kausiesittely.

Uusin numero