Sihvonen totaalin voittoon Porissa

Sihvosen osalta päivä lähti hienosti käyntiin aika-ajojen nopeimmalla ajalla. Startin onnistumisesta ei tällä kertaa tarvinnut huolehtia, sillä Yyterin pehmeällä hiekkaradalla on runsaasti hyviä ohituspaikkoja.

Ensimmäisen erän startti ei ollut ihan paras mahdollinen ja ohitusharjoituksia saikin tehdä taas urakalla. Erän alkupuolella Joona Saari meni karkuun minkä pääsi ja Sihvonen haki ohituspaikkaa toisena ajavasta Eetu Kuusistosta.

Sitten Sihvosen piti tutustua Yyterin hiekkaan lähemmin, jonka jälkeen Silander ja Kuusisto karkasivat jo melkoisen kauas. Muutaman kierroksen jälkeen Sihvonen oli toisena, mutta Saari oli jo 17 sekunnin karkumatkalla.

Kahdella viimeisellä kierroksella pyöräkin rupesi hyytymään toden teolla ja Silander ajoi Sihvosen uudestaan kiinni. Syyksi pyörän hyytymiseen paljastui huonosti paikoillaan ollut ilman suodatin ja sitä kautta moottoriin oli päässyt runsaasti hiekkaa.

Toiseen erään Sihvosen piti lähteä harjoituspyörällä, mikä ei sinänsä haitannut sillä se on täysin samanlainen kuin hieman vähemmän ajettu kisapyöräkin. Startti oli parempi ja sijoituksista päästiin ajamaan heti erän alusta.

Kärkeen Sihvonen siirtyi erän puolivälissä ja piti paikkansa maaliin asti. Eräsijoituksilla kaksi ja yksi tuli totaalin voitto ja tyytyväinen kuljettaja.

Viimeinen MXJ Suomen cup-kilpailu ajetaan kahden viikon päästä Lappeenrannassa, jonne Sihvonen lähtee sarjan johtoasemassa. 29 pisteen päässä sarjan kakkosena vaanii Joona Saari.

Uusin numero