Sihvonen Supercrossista: ”Kannustus Tampereella oli uskomatonta”

Sihvonen on kilpaillut kuluneen kauden pääasiassa 125-kuutioisella kaksitahtisella pyörällä. Tampereella alla oli 250-kuutioinen nelitahtipyörä ja viikonlopun Supercross oli samalla hänen ensimmäinen kansainvälinen hallikisansa.

Perjantaina Sihvosen ajossa näkyi jo hyvä fiilis. Tiukat rintarinnan taistelut saivat runsaan yleisön villiintymään ja Sihvonen pääsi nauttimaan kovaäänisestä kannustuksesta radalla. Perjantain finaalien yhteistuloksessa Sihvonen oli hienosti viides.

Lauantaihin lähdettiin tietenkin parantamaan ennestään hyvää sijoitusta ja perjantaina saavutettu itsevarmuus näkyi Sihvosen otteissa radalla. Taistelut sijoituksista olivat vieläkin kovempia ja hän paransi ajoaan kierros kierrokselta.

Molemmat lauantain finaalit olivat kovaa taistelua Ranskan Lopesin kanssa ja lauantaina Sihvonen oli niissä selkeästi vahvempi. Hienon kisaviikonlopun kruunasi lauantain yhteistulosten neljäs sija.

Tampereen Supercrossin valtias oli tänäkin vuonna niin ikään KTM:llä kisaava Harri Kullas.

Sihvonen oli syystäkin erittäin tyytyväinen viikonloppuun.

– Tietenkin olen tyytyväinen, vaikka podiumille olisin halunnut. Ajo parani koko viikonlopun ajan ja rata oli mahtava. Supercrossin ensimmäiset harjoitukset päästiin ajamaan keskiviikkona ja rata oli jo silloin erittäin hyvä. En löytänyt vielä keskiviikon treeneissä parasta ajoani, mutta perjantaina kisassa alkoi kulkemaan hienosti ja meno vain parani matkalla.

– Oli tosi mahtavaa ajaa noin tiukkoja eriä ja kannustus Tampereella oli uskomatonta. Huuto kuului selvästi kypärän sisään! Hyvä fiilis jäi Supereista! Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille, mekaanikolle ja tietysti yleisölle, Sihvonen toteaa tiedotteessaan.
 

Uusin numero