Seppänen äänimäärästään: ”Hieno ja positiivinen yllätys”

Kokouksessa valittiin 1. varapuheenjohtaja ja kuusi hallituksen jäsentä Juhani Halmeen johtamaan hallitukseen. 1. varapuheenjohtajana jatkaa erovuorossa ollut Helsinki Racing Clubin Tapio Nevala.

Liiton jäsenyhdistykset olivat esittäneet jäsenten vaaliin seuraavia henkilöitä: Staffan Floessell (MP-taito), Ilkka Heinäaho (KonnMK/UA), Kari Huuskonen (JMU), Arto Jokinen (VMK), Outi Kalliomäki (HäMK), Timo Kujanpää (KauhjMK), Petri Laaksonen (JäMKK), Simo Merilä (VMK), Jouni Seppänen (PirMM), Markku Tirinen (HMK) ja Katariina Vuorio (VMK).

Heistä 2-vuotiskaudelle tulivat valituksi Seppänen 128 ääntä, Kalliomäki 125, Heinäaho 105, Vuorio 102, Floessell 99 ja Laaksonen 94.

Aktiivinen jääspeedwaykilpailija sekä jääspeedwayn ja maaradan lajivastaavana toimiva Jouni Seppänen oli tyytyväinen ja yllättynyt tuloksesta.

– Tulos on hieno ja positiivinen yllätys. Etenkin, kun en ennakkoon tehnyt mitään vaalityötä. Äänten määrä kertoo siitä, että olen saanut kannatusta muualtakin, kuin pelkistä perinteisistä ratalajikerhoista. Äänestäjille suuri kiitos, kommentoi Seppänen.

– Ratalajit on pieniä lajeja, joten on hyvä, että niillä on edustusta hallituksessa. Vaikka sydän sykkii metanolikoneille, niin laput silmillä ei voi hallituksessa olla. Koko lajikentän eteen pitää työtä tehdä. Sen lisäksi tuon myös aktiivikilpailijan näkemyksen kokouksiin ja työhön, jatkaa Seppänen.
 

Uusin numero