Seistola: ”Sopimusrintamalla on päällä totaalihiljaisuus”

– Kyllä tämä on ensimmäinen kerta minun urallani, kun sopimuskuviot ovat tällaista vetkuttelua. Paketti on ihan levällään, kuviot täysin auki ja päällä totaalihiljaisuus, kuvailee Seistola.

Seistola olisi valmis ja halukas jatkamaan uraansa omistuspohjaa vaihtaneella Husqvarnalla, mutta enduron osalta suunnitelmia ei ole tuotu vielä julki Itävallan suunnalta.

– Ensin puhuttiin elokuusta, mutta nyt viimeisimpien tietojen mukaan päätöksiä on luvassa syyskuun alkupuolella. Näen Hussen edelleenkin todennäköisimpänä vaihtoehtonani tavalla tai toisella kaudelle 2014, toteaa Seistola.

Seistola on luonnollisesti haarukoinut tilannetta epätietoisuuden sumuverhossa useammallekin taholle.

– Kaikki kortit katsotaan loppuun saakka. Minulla on olemassa myös muutama muu hyvä vaihtoehto, joista kaikki ovat tällä hetkellä samalla viivalla.

– Tosin tuntuu siltä, että rahat ovat vähän joka suunnalla vähissä ja kaikki vain odottavat tilanteen selkiytymistä. Tiimipäälliköt eivät voi tehdä päätöksiä ennen, kun tehtaat lyövät budjetit lukkoon. Siellä ne lopulliset päätökset nykyään tehdään.

Seistolan ei kuitenkaan tarvitse elää hämmentävästä tilanteesta huolimatta tulisilla hiilillä ensi kautta pähkäillessään. Ei, vaikka odottavan aika saattaakin tuntua tuskallisen pitkältä.

– Enköhän ole ajamalla tälläkin kaudella osoittanut, että minulla pitäisi olla sittenkin ihan hyvät saumat sopimuskuvioissa, kuittaa Seistola.
 

Uusin numero