Seistola MM-avauksen kakkonen

Vasta kolmatta kauttaan MM-sarjassa ajava Seistola on MM-pisteissä niin ikään toisena, kun johtopaikan vei nimiinsä kummatkin osakilpailut voittanut Seistolan Husqvarna-tiimitoveri, vantaalainen Juha Salminen.

– Tänään mokasin heti kisan alussa, kolmannen maastokokeen kivikkoisessa ylämäessä. Ajoin liian ulkolinjaa ja pyöräni tanko kopsahti puuhun, minkä takia ajauduin ulos reitiltä ja kaaduin puuta vasten. Siinä meni äkkiä jopa 15 sekuntia hukkaan, ennen kuin pääsin takasin ”ladulle”, Seistola kuvaili sunnuntain kilpailun jälkeen.

– Mutta sen jälkeen pystyin nousemaan loistavasti. Laitoin kaiken peliin ja nousin vielä päivän viimeisellä, eli yhdeksännellä maastokokeella toiseksi. Olen todella tyytyväinen koko viikonloppuun. Erot ovat luokassamme pieniä ja oli hyvä huomata, että pystyn taistelemaan voitosta.

Lauantaina E1-luokan kolmanneksi ajanut Eero Remes oli tällä kertaa kuudes, ja hän on MM-pisteissä neljäntenä.

Mika Ahola uusi E3-luokan lauantain ykköstilan, kuten myös Antti Hellsten junioreiden voiton. Marko Tarkkala ajoi E3-luokassa kolmanneksi. Ranskalainen Antoine Meo voitti E2-luokan.

MM-sarjat jatkuvat ensi viikonloppuna Portugalissa, missä ajetaan niin ikään yksi osakilpailu sekä launtaina että sunnuntaina.

Uusin numero