Se on siinä! – Kallio palasi komeasti eturiviin Indianapolisissa

Italtrans-tiimin Kalex-pyöränsä mainioon iskuun saanut Kallio lunasti kauden ensimmäisen eturivin lähtöpaikan kylmäpäisellä suorituksella.

Koko viikonvaihteen terävässä tikissä ollut Kallio tykitti aika-ajon kovimman kierrosajan, kun sessiota oli jäljellä reilu minuutti.

Paalupaikalle pauhasi Alex Rins ajalla 1.36,549, josta Kallio jäi 0,316 sekuntia.

Rinsin ja Kallion väliin eturiviin rullaa hallitseva mestari Tito Rabat, joka pystyi kukistamaan viime vuoden tiimikaverinsa vajaalla kahdella kymmenyksellä.

– Meillä on ollut koko kauden ongelmia ja huonojen lähtöpaikkojen vuoksi minulla ei ole ollut mahdollisuutta taistella hyvistä sijoituksista. Nyt on todellakin mielenkiintoista nähdä, mitä kisa tuo tullessaan, kun olen muiden kanssa taas samalla tasolla, myhäili Kallio taistelun tauottua.

Sarjaa johtava Ajo Motorsportin Johann Zarco oli kahdeksas 0,506 sekuntia kärjen takana.