Scrambler-mallistoon kaksi uutta jäsentä

Ducati Scrambler Sixty2 johtaa mallinimensä alkuperäisen Scramblerin esittelyvuodesta. Vuonna -62 myös pop-taide teki tuloaan ja sen vaikutus näkyy Sixty2:n räväkässä värityksessä, jota koristavat pelkistetyt grafiikat.
 
Pääpointti on kuitenkin pieni, 399-kuutioinen moottori. Isoveljen kaksisylinteristä konetta on pienennetty sekä sylinterin halkaisijan että iskun pituuden osalta. Uutukaisessa poraus on 72 milliä ja isku 49 milliä, kun isoveljen mitat ovat 88 ja 66 milliä. Myös pikku-Scramblerin venttiilit ovat desmodromisesti ohjatut. Tehoa uutukainen tuottaa 41 hevosvoimaa ja 34,3 newtonmetrin väännön.
 
Scrambler Sixty2:n luvataan tajoavan samaa Scrambler-fiilistä kuin isompienkin versioiden, mutta yksinkertaisemmassa ja houkuttelevammin hinnoistellussa paketissa.
 
Uusi on myös Troy Baylissin ja Johnny Lewsisin AMA Flat Track –kilpurista vaikutteensa saanut Scrambler Flat Track Pro.
 
Mallin matala ohjaustanko ja Termignoni-äänenvaimennin ovat tuttuja Scrambler Full Throttle –mallista. Uusi satula on yhdenistuttava ja tyyliä rakentavat sivunumerokyltit. Lyhyt etulokasuoja, numerokylttiä muistuttava etukate ja sivulle kiinnittyvä kilpiteline ovat käytössä vain Flat Track Pro –mallissa. 

Uusin numero