Scott Redding potkuistaan: ”Ajattelin että Vi*ut siitä”

Redding on ajanut pari viime kisaa ihan mukavasti, sijoille 12 ja 14. Tiimin kisakuskina hän ei kuitenkaan ensi kaudella jatka, kun tilalle tulee Andrea Iannone.

“En ole edes ajatellut koko tarjousta. Keskityn nyt vain ajamaan ja odottelen ajotarjouksia. Haluan ainakin muutaman eri vaihtoehdon”, Redding sanoo.

Redding on ihan tyytyväinen viime kisojen ajamiseensa.

”Mielestäni en aja nyt ollenkaan hullummin. Siksi oma mieleni on nyt ihan vapaa. Menen vain kilpailuihin ja ajan, katsotaan, mihin se johtaa. En voi, enkä halua päättää yhtään mitään ennen kuin näen muita tarjouksia.”

Reddingin mukaan hänen tilanteensa Aprilialla on hieman omituinen.

”Minä en tällä hetkellä osallistu millään lailla pyörän kehittämiseen, Teen vain kaiken kuten tiimikaverini (Aleix Espargaro). Käytännössä ajan vain kilpaa.”

Tilanne on luonut 25-vuotiaalle britille paineita.

”Mugellon jälkeen olen miettinyt vain, että nyt on tehtävä tulosta, nyt on tehtävä tulosta. Minulle se tarkoittaa sijoitusta 12 parhaan joukkoon, mutta pyörä on lähinnä se, joka aiheuttaa ongelmia. Yritämme saada sitä koko ajan paremmaksi”, Redding sanoo.

”Kun sain kuulla, ettei sopimustani jatketa, ajattelin, että vitut siitä. Minä vain ajan nyt niin hyvin kuin osaan ja sitten jätän tämän tiimin.”
 

Uusin numero