Schuberth ja F1-kuljettajat huutokauppaavat alkuperäiset kilpakypäränsä Saksan tulvien uhrien hyväksi

Schuberth ilmoitti suunnitelmistaan tänään, kolme päivää ennen Formula 1 Saksan Nürburgringin osakilpailua. Schuberthin kypärillä ajavat Fernando Alonso ja Felipe Massa (Scuderia Ferrari) kuten myös Nico Rosberg (Mercedes AMG Petronas), Nico Hülkenberg (Sauber) ja Jules Bianchi (Marussia) lahjoittavat jokainen yhden alkuperäisen Formula 1 –kypärän, jota on käytetty kilpailussa kaudella 2013.

Maailmanennätysten haltija ja Schuberthin päätestaaja Michael Schumacher osallistuu myös huutokauppaan lahjoittamalla kypärän viimeiseltä vuoden 2012 kaudeltaan, joka oli käytössä Singaporen osakilpailussa. Tapahtuman järjestäjät toivovat, että huutokaupan tuotto nousisi mahdollisimman korkealle. Huutokauppa on nyt avattu ja siihen voi tutustua osoitteessa www.schuberth.com/charity. Tarjousten tekeminen jatkuu 14.7. asti, jonka jälkeen tuotot luovutetaan Magdeburgin pormestarille.

Sunnuntaina 9. kesäkuuta Elben tulva-aalto iski Magdeburgiin täydellä voimalla. Vesi tunkeutui tulvapatojen yli ja yli 20 000 asukasta joutui jättämään kotinsa. Tulvat vaikuttivat myös Schuberthin tehtaan toimintaan. Tiet jouduttiin sulkemaan ja sähköt menivät poikki.

Marcel Lejeune, Schuberthin GmbH:n pääjohtaja kuvailee tilannetta: “Tuhannet palomiehet, avustusjärjestö TWH, Saksan armeija ja tuhannet vapaaehtoiset taistelivat tulvia vastaan. Ensimmäistä kertaa yrityksemme historiassa meidän oli pakko sulkea tehdas väliaikaisesti. Monet työntekijöistämme osallistuivat vapaaehtoistyöhön padoilla. Oli pian päivänselvää, ettemme vain halunneet kiittää ihmisiä heidän avustaan, vaan myös yrittää korvata uhrien menetyksiä.
 
Ainutlaatuisia
keräilyharvinaisuuksia

Hyväntekeväisyyshuutokaupan pitäminen tulvan uhrien hyväksi tuntui hyvin luontevalta. Ennätystehtailija ja pitkäaikainen Schuberthin yhteistyökumppani Michael Schuberth antoi suoran tukensa. Hän lahjoitti alkuperäisen Formula 1-kypäränsä, joka oli käytössä Singaporen osakilpailussa kaudella 2012.

– Olen onnellinen voidessani osallistua ihmisten auttamiseen Schuberthin huutokaupan avulla ja yhdessä toivomme saavamme kokoon summan, jolla kärsimystä voidaan lievittää, ainakin osalle uhreista.

Myös Fernando Alonso, Felipe Massa, Nico Rosberg, Nico Hülkenberg ja Jules Bianchi ilmaisivat välittömän tukensa. He olivat kaikki joutuneet avuttomina seuraamaan luonnonkatastrofin tuhoa Kanadan osakilpailun aikaan, toiselta puolelta maapalloa. Käytettyään vuosia Schuberthin kypäriä ja tehtyään pitkään yhteistyötä Schuberthin henkilökunnan kanssa, onnettomuus ei jättänyt kylmäksi. Kaikki mukana olevat tähdet toivovat ainutlaatuisten ja erittäin arvokkaiden kypärien tuovan suuria tuottoja tulvan uhrien hyväksi.

Huutokaupassa olevia tuotteita voi huutaa “eBay for charity” -huutokauppa-alusta avulla Schuberthin kotisivuilla (www.schuberth.com/charity). eBay tarjoaa huutokauppa-alustan ilmaiseksi ja näin varmistetaan, että ihmiset ympäri maailman voivat helposti osallistua huutokauppaan.

Kun huutokauppa päättyy, kertyneet varat toimitetaan Mageburgin pormestarille Lutz Trümper:ille. Rahalla vahvistetaan kaupungin lahjoitusrahastoa ja autetaan suoraan tulvan uhreja ja alueen infrastruktuurin jälleenrakentamista.

Magdeburgin pormestari Lutz Trümper oli erittäin iloinen kuullessaan hyväntekeväisyysoperaatiosta.

– Tämä on erinomainen idea Schuberth:ilta. Haluaisin kiittää Schuberth:ia sekä F1-kuljettajia heidän halukkuudestaan auttaa kaupunkimme ihmisiä, jotka ovat joutuneet kokemaan erittäin kovia tämän vuosisadan tulvan seurauksena. On mahtavaa nähdä suurten suosittujen urheilutähtien osallistuvan auttamiseen. Heidän esimerkkinsä rohkaisee ihmisiä ympäri Saksan osallistumaan tulvan uhrien auttamiseen, ei vain Magdeburgissa, vaan kaikilla tulvan alle jääneillä alueilla.

Schuberth GmbH: Saksassa
valmistettua huipputekniikkaa

Kypärävalmistaja Schuberth, jonka päätoimipaikka sijaitsee Magdeburgissa, on kehittänyt ja valmistanut pään suojaamiseen kehitettyjä huippuluokan laitteita yli 90 vuotta.

Schuberth on yksi maailman johtavia moottoripyörä-, Formula 1-, ja moottoriurheilukypärien valmistajia ja kehittää jatkuvasti uudentyyppisiä kypäriä palomiehille, poliiseille ja sotilaskäyttöön.

Erityisesti Formula 1-kypärien kehittämisestä saatava kokemus tarjoaa jatkuvasti uusia ideoita muidenkin kypärätyyppien kehittämiseen.

Uusin numero