Savikylpyjä Sipoossa

Rajussa kelissä ja liejuisella radalla todellisen pommin pudotti Team MMM (Mellin, Miettinen, Halonen). Nuoret miehet pistelivät pikkuluokan pyörillä hirmu kyytiä ja vetivät selvän keulan takana tuleviin. Kimmo Hurrin, Peter Weckmanin ja Valtteri Salosen joukkue oli nimekkäin voittajasuosikki mutta kolmikko joutui taipumaan Team kolmen M:n kyydissä.

Kohtalon kylmä koura kuitenkin rouhaisi Mellin, Miettinen, Halonen -joukkuetta karulla tavalla, sillä kisan lopulla jäähdytinrikko pudotti miehet varmalta näyttäneeltä ykköspaikalta. Valtterin, Wekun ja Kimmon kolmikko nousi kärkeen ja vei voiton.

Kolmospaikalta putosi myös tekniikkamurheiden takia Leuka ja kaverit -joukkue. Lauri ”Leuka” Salosen kipparoima kolmikko Salonen, Salminen, Heikkilä ajoi hyvää kisaa mutta Salosen pyörän vaihdelaatikon hajoaminen pudotti kolmikon podiumilta. Takana tullut JV-Motorsportin kööri Vesterinen, Valkonen, Teerikangas rymisteli tasaisesti ja kahden edessä olleen joukkueen tiputtua kolmikko nousi kakkospaikalle. Kisan kolmostilan otti Knuuttilan veljesten ja Karri Tikkasen muodostama joukkue.

Uusin numero