Sateinen Oulton Park ei ollut suopea Lahdelle

#22
Oulton Parkin BSB Supersport -luokan sprinttikisassa lauantaina kuudenneksi ajanut Eemeli Lahti kaatui sunnuntain täyspitkän kilpailun alkuvaiheessa.

Lauantain sprinttikilpailussa haasteista huolimatta kuudenneksi sijoittunut Eemeli Lahti starttasi BSB Supersport -luokan sunnuntain sateiseen kilpailuun kymmenennestä lähtöruudusta. Hyvän lähdön ottanut Lahti kuitenkin kaatui kilpailun toisella kierroksella noustuaan jo kuudenneksi.

– Edessäni oleva kaveri oli aika paljon hitaampi ja yritin ohitusta vähän joka puolelta. Voi olla, että turhauduin hieman tilanteesta ja tulin liian kovaa sisään mutkaan. Se kostautui, kun perä lähti alta ja kilpailu päättyi melko harmittomaan kaatumiseen, Lahti kertasi.
– Saimme tehtyä hyvät sadekelin säädöt ja vauhtiakin tuntui riittävän, joten keskeytys kieltämättä harmittaa, sillä mahdollisuudet menestykseen olivat mainiot, sanoi tiimipäällikkö Joni Hannula.
– Nyt pitää vain yrittää saada selkä kuntoon ennen Assenin kilpailua, jotta siellä saa taas keskittyä olennaiseen, Lahti totesi.

BSB Supersport -sarjasta on nyt ajettu kymmenen osakilpailua, joista Lahti on osallistunut viiteen. Hänen sijoituksensa sarjassa on yhdestoista. Revanssia Lahti ja 777RR HRP Suzuki hakevat, kun BSB-sarja vierailee Hollannissa, Assenin radalla 29.9.-1.10.

Uusin numero