Santolino, Roman ja Benavides saapuivat enduro-oppiin Suomeen

– Santolino sekä Roman saapuivat vieraakseni Tampereelle ja he ovat täällä vajaan kolmen viikon kuluttua ajettavaan Ruotsin MM-osakilpailuun asti. Benavides on puolestaan majoittunut pääkaupunkiseudulle, kertoo E1-luokan MM-pisteissä neljäntenä oleva Matti Seistola.

Seistolan Husqvarna-tiimikaveri Santolino löytyy ykkösluokan pisteissä 11. sijalta.

Benavides ja Roman kilpailevat KTM-pyörillä puolestaan junioreiden luokassa. Benavides on MM-pisteissä neljäntenä ja Roman sijalla 11.

Ulkomaalaiskolmikko suunnitteli myös
mahdollisuutta ajaa Jämsän SM:ssä

– Nämä kaverit saapuivat Suomeen nimenomaan harjoitellakseen ajamista hiekalla. Olemme treenanneet pari päivää Hyvinkään seudulla ja kehitystä on havaittavissa. Meillä oli alustavasti puhetta myös siitä, josko Santolino, Roman ja Benavides saisivat mahdollisuuden osallistua lauantaina Jämsässä ajettavaan SM-enduroon.

– Nyt näyttäisi kuitenkin siltä, että kavereilla on vielä sen verran epävarmuutta ajamisesta suomalaisessa maastossa, että heitä taitaa sittenkin vähän jänistää, virnistää Seistola.

Ulkomaalaistrio on saanut Seistolan lisäksi treenikavereikseen Marko Tarkkalan, Antti Hellstenin ja Jari Mattilan.

– Kyllähän nämä kaverit ajavat tunnetusti lujaa kovalla pinnalla, mutta pehmeällä hiekalla on ollut vielä hakemista, kertoo E3-luokan MM-pisteissä kuudentena oleva Beta-kuljettaja Tarkkala.

– Neuvomme ovat kuitenkin menneet hyvin perille ja poikien vauhti on noussut tuntuvastikin. Ehkä jopa jo vähän liikaakin, joten eiköhän meidän tarjoamamme oppi saa olla tässä!, naurahtaa kaksi viikkoa sitten avioitunut Tarkkala.
 

Uusin numero