Sanna Kärkkäinen kiusasi poikia Vantaan SM-endurossa

Alkukesän ensimmäinen lämmin päivä koitti lauantaina, kun lämpötila liikkui yli 20-asteessa. Lämpö ei Kärkkäiseen vaikuttanut, mutta ajaminen oli hukassa koko päivän, eikä hän saanut ajoaan kulkemaan toivotulla lailla.

Lavangon extreme-pätkä oli kuitenkin ainut pelastus päivässä, kun parhaimmillaan Kärkkäinen pystyi kellottamaan koko B-luokan 9:ksi nopeimman ajan. Muuten kolmen kierroksen aikana sijaluvut liikkuivat sijojen 9-27 välillä.

Sunnuntaiksi luvattiin sadetta ja sitä saatiinkin reippaasti aamupäivän ajan.  Kärkkäinen lähti kisapäivään kuitenkin hyvillä mielin.

Ensimmäisellä pätkällä Kärkkäinen näytti pystyvänsä ajamaan liukkaalla kelillä varmasti ja kellotti koko B-luokan viidenneksi nopeimman ajan. Myös Hanskallion ja Sentterin pätkät sujuivat sijoituksellisesti paremmin kuin lauantaina.

Viimeiselle kierrokselle Kärkkäinen lähti tietäen, että pienellä puristuksella sijoitus kymmennen joukkoon koko B-luokassa oli täysin mahdollinen.

Lavangon extreme-pätkällä hän kellotti oman B1-luokkansa nopeimman ajan, joka oli samalla koko B-luokan kolmanneksi nopein.

Viimeisellä pätkällä Kärkkäinen kuitenkin teki ajovirheen, jonka myötä hän menetti paljon aikaa ja sijoituksia.

– Olihan viikonloppu. Lauantaina tuntui, että en päässyt pätkillä minnekkään, vaikka kuinka yritin. Sunnuntaiksi luvattu vesisade ei häirinnyt minua ja ajo tuntuikin hyvälle koko päivän. Viimeiselle pätkälle lähtiessäni päätin vielä antaa itsestäni kaikkeni, jotta aika ja mahdollisesti sijoitukset paranisivat. Tulin kuitenkin liian kovaa eräälle ojalle, johon en kerennyt muuttaa enää linjaa ja sainkin kaivaa pyöräni sieltä ylös. En muista, koska olisi viimeksi harmittanut näin paljon. Olen kuitenkin muuten tyytyväinen ajooni ja pystyin kiusaamaan poikia omalla ajollani. Pyörä toimi hienosti ja iso kiitos kaikille kannustaneille viikonloppuna!, totesi Kärkkäinen.

Uusin numero