Sanna Kärkkäinen katsasti MM-tasoaan miehisessä kisassa

Reitti oli noin 40kilometriä pitkä ja sisälsi kaksi maastokoetta. Ensimmäisen kierroksen Kärkkäinen pääsi ajamaan melkein kuivin jaloin, mutta toisella kierroksella alkoi sade, joka vain yltyi kolmannelle kierrokselle lähtiessä. Kärkkäisen sijoitus koko B-luokassa oli 36.s.

– Ei kulkenut aivan kuten odotin. Ensimmäinen pätkä oli itselleni todella vaikea, enkä oikein päässyt minnekään siellä. Toisella kierroksella olin kolmesti jumissakin siellä. Toinen pätkä oli jouheampi ja siitä tykkäsinkin paljon. Kaiken kaikkiaan hyvää tuntuman hakemista ennen kesäkuussa alkavia MM-kilpailuja.

Sunnuntaina Kärkkäinen starttasi Vantaalla järjestettyyn motocrossin MX-liigaan naisten luokassa.

Edellisenä yönä olleet sateet olivat kastelleet radan märäksi ja radan pinta oli vielä aamun aika-ajoissa märkä, mutta eriin rata kuivui täydellisesti. Aika-ajoissa Kärkkäinen oli nopein ja sama tahti jatkui myös erissä. Toiseksi ajoi Hanna Mertsalmi ja ensimmäisessä erässä kolmas oli Ria Virtanen, toisessa erässä Jutta Lukkari.

– Vuoden tauon jälkeen oli hauskaa olla mukana crossikisoissa! Aika-ajoissa rata oli vielä liukas, mutta erissä se oli todella hyvä. Molemmissa erissä pääsin lähdön jälkeen toisessa kurvissa kärkeen, jonka jälkeen yritin vain repiä eroa toisena ajaneeseen Hanna Mertsalmeen. Ensimmäisen erän lopussa käteni olivat aivan loppu, mutta toisessa erässä ei ollut samaa ongelmaa.

Seuraavan kerran Kärkkäinen nähdään tulevana lauantaina Forssassa, jossa järjestetään enduron naisten luokan Suomen Cupin toinen osakilpailu.

Teksti ja kuva: Sanna Kärkkäisen tiedotus
 

Uusin numero