Sam Lowes palaa Gresinille: “Nyt ajattelen ainoastaan voittamista”

Nyt Lowes palaa Gresinin Moto2-tiimiin ensi kaudeksi ajettuaan tämän kauden sveitsiläisen Swiss Innovative Investors -tiimissä KTM:llä kehnolla menestyksellä.

”Kun lähden ajamaan kilpaa, ajan aina voitoista. Tunnen sydämessäni ja mielessäni, että meillä on ensi kaudella Gresinillä edessämme todella paljon positiivista. On massiivisen hienoa, että pääsen jälleen työskentelemään vanhan tiimipäällikköni Tommaso Raponin kanssa, koko tiimissä on valtava into päällä”, Lowes sanoo.

27-vuotias Lowes voitti Supersportin maailmanmestaruuden 2013, sen jälkeen hän siirtyi Moto2:een. 2015 tuli MM-sarjan nelostila ja 2016 viitossija. 2017 hän pääsi Aprilialle MotoGP:hen, mutta vain viisi kerättyä MM-pistettä tiesi paluuta Moto2:een.

”Tämä kausi ei ole mennyt lainkaan kuten olisin halunnut. Meillä on ollut epäonneakin sponsorien ja myös muiden asioiden kanssa. Tämä ei ole ollut tiimi, jollainen odotin sen olevan. En syytä ketään, kaikki ovat hyviä tyyppejä, mutta halusin ensi kaudeksi jotakin parempaa, koska tiedän pystyväni voittamaan”, Lowes sanoo.

”Minulla on ensi kaudesta todella hyvä fiilis, Gresini on todellinen ammattitiimi. Kun ajoin siellä aiemmin, sain tiimiltä kaiken mahdollisen tuen, oli kyse sitten osista tai työpanoksesta, sain aina kaiken. Se on aina todella tärkeää, mutta erityisesti ensi kaudella, kun sarjan säännöt muuttuvat niin paljon. En malta odottaa ensi kautta, voin taas ajatella ainoastaan voittamista.”
 

Uusin numero