Salmisen kausi jatkuu Tampereella

– Nyt pistetään lähipäivät pakettiin tätä kaksipyöräisten kautta ja ajan seuraavan kilpailuni sitten nelipyöräisellä kalustolla Tampereen Castrol-rallissa, kertoo Salminen.

SM-kauden päättävä Castrol-ralli ajetaan 27.-28. syyskuuta. BMW:llä soraa lennättävän Salmisen matkamittariin pyörähtää rallin avauspäivänä 37 ikävuotta.

”Olen vanha ja väsynyt
– antakaa minun mennä!”

– Sanoin leikilläni sunnuntai-iltana Ranskan MM:n palkintojenjakotilaisuudessa, että olen vanha ja väsynyt – antakaa minun mennä, naureskelee Salminen.

Salmisella riitti selkääntaputtelijoita kyseisessä tilaisuudessa, joka sujui tavoilleen uskollisen maesteron toiveiden mukaan.

– Se meni juuri niin kuin olin halunnutkin, eli matalalla profiililla. Jos nyt oikein ymmärsin, niin sarjan promoottori on keksinyt minulle jotain Tampereella joulukuun alkupuolella ajettavan SuperEnduron MM-osakilpailun yhteydessä. Niin, ja seuraan Tampereen kisaa nimenomaan katsojana, korostaa Salminen.

Tulevana lauantaina Salminen ottaa suunnan Hyvinkäälle.

– Olen silloin mukana Penttilän Salen MP-Racingin bileissä, joissa juhlitaan 110-vuotiasta Husqvarnaa ja muistetaan syyskuun lopussa päättyvää, jo vuodesta 1977 jatkunutta maahantuontia.

Salmisen työ Husqvarna Nordic-organisaatiossa alkaa lokakuussa.

Uusin numero