Salminen, Grönholm ja Girs ovat Hemmon vieraina MP-messuilla

Allright osaston ytimessä on Hemmon varusteparatiisi; myymälä, josta löytyy messujen kuumimmat tarjoukset sekä kadulle että Offroad-puolelle.

Osaston ulkoreunoilla voi puolestaan tutustua huippumerkkien herkullisimpiin uutuuksiin. Esillä ja hypisteltävissä YOKO, HJC, ALPINESTARS, MP-ASU, M-RACING, OAKLEY, UFO -uutustuotteita.

Todellisina päänkääntäjinä osastolta löytyy Continental Mad Max -pyörä ja Continental-kissa Sofia Ruusila. Crossiosastolla puolestaan voi ihmetellä Juha Salmisen Husqvarna -telavehjettä.  

Kannattaa myös osallistua AllRight-osastolla järjestettäviin arvontoihin ja kilpailuihin. Kovimmat väännöt nähtäneen Technomousse-renkaanvaihtokilpailusta ja raivokkaimmat kiekaisut kajahtavat ilmoille Leo Vince -huudatuskilpailussa.

AllRight lavalla vierailee pitkin viikonloppua huipputason moottoriurheilijoita ja artisteja. Haastattelut ja nimmarit saapuu antamaan mm. enduron 13-kertainen maailmanmestari Juha Salminen, rallin kaksinkertainen maailmanmestari Marcus Grönholm sekä laulajatar Stina Girs.

Myös Hemmo on viime kuukaudet ladannut karkkivarastojaan ja jakelee osastolla karkkia pitkin viikonloppua. Hemmon vanavedessä liikkuvat varikkomisut Sofia Ruusilan johdolla.

Tervetuloa Allright osastolle 6k131!

Kuvat: All Right Europe Oy
 

Uusin numero