Saksalaisisännän pelisilmä kohdallaan: Sachsenring tarjoaa MotoGP:n lisäksi MM-jalkapallon finaalin

Järjestäjät eivät usko katsojalukujen notkahtavan pahemmin tälläkään kertaa, vaikka Saksa ja Argentiina iskevät myöhään sunnuntai-iltana yhteen Brasiliassa pelattavassa jalkapallon MM-finaalissa.

Kauden yhdeksännen MM-osakilpailun kaikkien kolmen luokan kisat saadaan ajettua hyvissä ajoin alta, ennen kuin hurjassa jalkapallohuumassa elävien saksalaisten katseet nauliintuvat Maracanan noidankattilaan.

Saksan GP:n järjestäjien pelisilmä on kohdallaan myös siltä osin, että katsojat voivat halutessaan jatkaa sunnuntai-illan arvatenkin riehakasta huumaa Sachsenringilla ja seurata jättiscreeniltä vihreän veran MM-finaalia.

Sachsenringin radan viralliseksi lähettelilääksi nimetty, suomalaistalli Ajo Motorsportin riveissä Moto3-luokan ensimmäisen maailmanmestaruuden vuonna 2012 saavuttanut ja Mika Kallion nykyisiin kilpakumppaneihin Moto2:ssa kuuluva Sandro Cortese on hänkin tunnetusti armoton jalkapallofani.

Italialaiset sukujuuret omaavan Cortesen sydän sykkii MotoGP:n lisäksi Saksan maajoukkueelle ja seuratasolla Bayern Münchenille.

– Tämä on täydellinen hetki päästä ajamaan kotikilpailu!, hehkuttaa Cortese innoissaan.

Uusin numero