Ruotsin moottoripyörämessut palaa 2024

Näkymä Helsingin MP-messuilta 2023. Liekö Suomessa järjestettyjen messujen hyvä suosio vaikuttanut siihen, että Ruotsikin vahvisti järjestävänsä moottoripyörämessut taas vuonna 2024.

Useiden vuosien tauon jälkeen Ruotsissakin järjestetään taas moottoripyörämessut 2024.

Ensin jäi kahdet messut väliin koronan takia, ja Ruotsin moottoripyörämaahantuojat päättivät jo vuosi sitten, ettei myöskään tammikuussa 2023 pidetty moottoripyörämessuja Ruotsissa. Suomen kannalta Ruotsin messut ovat sikäli erittäin tärkeät, että Ruotsin messut ovat perinteisesti viikkoa ennen Helsingissä järjestettäviä MP-messuja, ja suuri osa uutuusmalleista nähdään ensin Ruotsin messuilla, ja sieltä ne saadaan suoraan Helsinkiin messukansan ihmeteltäviksi. Ruotsin seuraavien messujen päivämäärät ja paikka on nyt vahvistettu, ne pidetään Älsvsjössä Tukholmassa 26.-28.1.2024.

Niklas Kristoffersson, MC Branschenin toimitusjohtaja kommentoi:”olemme erittäin iloisia voidessamme vahvistaa huonosti kätketyn salaisuuden, että MC-messut palaavat 26.-28.1.2024. Näin ollen tuttuun tapaan ensi vuoden tammikuun viimeinen viikonloppu on moottoripyöräkauden startti. Useiden messuttomien vuosien jälkeen on erittäin mukava toivottaa suuri yleisö tervetulleeksi takaisin. On erityisen hauskaa toivottaa kaikki vierailijat tervetulleiksi takaisin Älvsjön Tukholman messuille, missä emme ole olleet sitten vuoden 2017. Nyt kun kaikki sopimukset ja järjestelyt ovat valmiina, keskitymme kevään aikana saamaan paljon näytteilleasettajia paikalle. Periaatteessa kaikki suuret moottoripyörämerkit ovat jo ilmoittautuneet mukaan. On todella hauskaa saada taas tehdä yhteistyötä Tukholman messujen ja sen asiantuntevan henkilökunnan kanssa, sillä tiedämme että Tukholman tilat sopivat täydellisesti tarkoitukseemme ja olemme varanneet suuren ns. A-hallin, jossa voit vierailijana katsoa ja tuntea jopa 500 moottoripyörää, puhumattakaan eri maahantuojien varusteista ja tarvikkeista. MC Mässan 26.-28.1.2024 on epäilemättä tavallinen fantastinen tapahtuma, jota kenenkään moottoripyöräilijän ei tulisi missata.

Uusin numero