RUKKA Urban mallisto yhdistää klassisen ulkonäön, turvallisuuden ja toiminnallisuuden

 Kuten missä tahansa ajovarusteessa, toiminnallisuus on aivan yhtä tärkeä kuin turvallisuus. Huolellisuus yksityiskohdissa ja testaus takaavat suorituskyvyn, tyylin sekä erittäin toimivat, hyvin varustetut tuotteet. Vintage-fanit arvostavat aitoa nahkaa, vahamaista puuvillaa ja rouheita vetoketjuja. Käytössä nahka ja paksu vahattu Cordura puuvilla kehittävät uskottavan patinan, joka viimeistelee klassisen ulkoasun. Saatavana kahdessa värissä ruskeana tai mustana.

Rukka Raymore yhdistää aidon vintage-ilmeen ja turvallisuuden. Siinä on käytetty huippulaatuisia materiaaleja, kuten erittäin kulutusta kestävää, Cordura- puuvillaa. Ulkopuolella on neljä taskua ja sisäpuolella kaksi taskua. Vasta kehitetyt Rukka D3O Air XTR Level 2 -suojat ovat todelliset suojelusenkelit, jotka tarjoavat suurimman mahdollisen iskunkestävyyden. Lisäksi vartalon sivuilla ja hihoissa olevat joustavat Cordura kaistaleet takaavat maksimaalisen liikkuvuuden, ja vetoketjulla varustetut tuuletusaukot vartalon sivuilla virkistävät kuumina päivinä.

Rukka Melfort – takkiin on lisätty edellisten ominaisuuksien lisäksi vielä Gore- Tex® Z-liner kalvo, nahkavahvikkeet olkapäille ja kyynärpäihin sekä irrotettava lämpövuori. Kalvon ansiosta takki on 100% veden ja tuulenpitävä sekä hengittävä, kun nahkavahvikkeet optimoivat kulutuksenkestävyyden ja viimeistelevät uskottavan ulkonäön.

Rukka Yorkton tarjoaa runsaasti suojaa erinomaisen kulutuskestävyyden, laadukkaan lehmännahan ja CE- hyväksyttyjen Rukka D3O LP1 -suojien ansiosta. Lisäksi tässä takissa on runsaasti käytännöllisiä yksityiskohtia, kuten kaksi ulkotaskua ja yksi sisätasku, vetoketjut hihansuissa ja liikkuvuuden takaavat elastiset yksityiskohdat takana selässä. Takkia voi käyttää mainiosti myös vapaa-ajalla sillä suojat ovat helposti irrotettavissa.

Takkien lisäksi mallisto sisältää myös chinos tyyppiset Eston-housut, jotka on valmistettu samaisesta hankauksen kestävästä puuvilla Cordurasta. Upeat nahkakäsineet Fernie ja Elkford, T-paidat Dalroy, Mitford ja Westlock, Ribstone- sweatri ja Rimbey-huppari viimeistelevät Rukan uuden Urban-tyylin.

Yorkton (koot 46-64) EUR 499, Raymore (Koot 48-62) EUR 329 ja Melfort (Koot 48-62) EUR 559 tulevat kauppoihin Tammikuun puolenvälin jälkeen.

Biken Tero Kiira testasi Yorktonin ja siitä on juttu Biken tulevassa numerossa 10/2018. Tilaa lehti TÄÄLTÄ

Uusin numero