RUKKA ”Exegal”: Tinkimätöntä suorituskykyä ja säänkestoa

Exegal on mahtava lisä Rukka Armaprotection sarjaan. Erittäin kulutusta ja hankausta kestävä sekä 100% vedenpitävä ja hengittävä Gore Tex® PRO 3- kerroslaminaatti on yhdistetty hankausta kestävään Armacor vahvikkeisiin olkapäillä ja kyynärpäissä. Kun Exegal setin pukee irrotettavan Outlast lämpövuoren kanssa, on ajomukavuus huipussaan jopa kylmässä tai märässä säässä. Lämpimämmillä ajokeleillä kahdeksan vetoketjullista tuuletusaukkoa takaavat viilennyksen.

Säädettävyys hihoissa, lantiolla ja vyötäröllä varmistaa puvun täydellisen istuvuuden. Takin pehmeä neopreenikaulus lisää käyttömukavuutta entisestään. Lompakko, matkapuhelin, avaimet ja muut välttämättömät matkatavarat mahtuvat hyvin sekä kahteen tilavaan vedenpitävään taskuun takin helmassa tai sisäpuolella että selässä olevan isoon taskuun. Housuissa on myös vetoketjulliset tuuletusaukot sekä vedenpitävät reisitaskut. Nahkavahvikkeet säärissä takaavat suojan kuumilta pakoputkilta. Kauluksen sisällä niskassa on IntegroitujoustavaGore-Tex® kaulus,jokavoidaanpiilottaaomaantaskuunsa.

Ainutlaatuiset Rukka D3O Air XTR taso 2 suojat (EN 1621-1:2012) olkapäillä ja kyynärpäissä sekä lantiolla ja polvissa/säärissä varmistavat maksimaalisen suojaavuuden. Takissa on lisäksi All Back suoja (EN 1621-1:2012) sekä kaksiosainen D30 CP1 rintasuoja (EN1621-3: 2016).

Exegal takkia on saatavilla Helmikuusta alkaen ko’oissa 46-66 mustana mustilla, hopeisilla tai keltaisilla heijastimilla. Housuja on saatavilla mustananormaalimitoituksella ko’oissa 46-66, pitkällä lahkeella 48-58 ja lyhyellä lahkeella 48-62.

Uusin numero