RUKKA ” Aramos Corium+Platinium”: Vedenpitävä nahka miehille

Corium+ Platinum on uusi 3-kerroksinen aniliininahkalaminaatti, jossa yhdistyy korkea toiminnallisuus, optimaalinen hengittävyys ja ajankohtainen ulkonäkö. Huonolla säällä, nahkatakki ja -housut suojaavat tuulelta, kylmyydeltä ja sateelta. Lisäksi irrotettava vesitiivis joustokauluri estää veden pääsyn kypärän ja takin väliin.

Samanaikaisesti perforoitu nahka takaa hengittävyyden kuumina päivinä. Kesäisissä lämpötiloissa ajaja hyötyy myös suurista ventilaatioista vartalon sivuilla. Jos lämpötila laskee, irrotettava lämpövuori tuo mukavasti lämpöä. Housuissa on myös irrotettava lämpövuori ja lahkeiden sisäpuolella on tuulilukko, joka estää veden ja tuulen pääsyn sisään. Erityisesti chopper kuskit hyötyvät tästä yksinkertaisesta mutta tehokkaasta yksityiskohdasta.

Aramos Corium + Platinium on varustettu D30 LP1 -olka- ja kyynärsuojilla (EN 1621-1: 2012) ja D30 All Back Level 1 -selkäsuojalla (EN 1621-2 2014). Yhdistelmällä on yhteensä kuusi taskua, joista neljä on vedenpitäviä.

Aramokset tulevat saataville Joulukuun lopussa. Musta takki tulee koosta 46 – 66. Housut ovat saatavana normaalimitoituksella 46-64.

Kysy lisää lähimmältä Rukka jälleenmyyjältäsi www.rukka.com/motorsport/stores

Uusin numero