Rukalta uusi Thund-R 3-kerroslaminaattipuku

Rukka on ladannut uuteen Thund-R -pukuunsa yhdistelmän suojaavuutta, mukavuutta, toiminnallisuutta ja kulutuksenkestoa.

Thund-R -takki ja housut ovat valmistettu kestävästä Gore-Tex Pro 3-kerroslaminaatista, jossa yhdistyvät 100% vedenpitävä ja hengittävä Gore-Tex -kalvo sekä erittäin kulutusta ja hankausta kestävä Cordura.

Elastiset hihan- ja lahkeensuut, säädettävyys hihoissa, lantiolla ja vyötäröllä varmistaa puvun istuvuuden.

Ainutlaatuiset Rukka D3O Air olka-, kyynär-, lonkka- ja polvisuojat varmistavat suojaavuutensa hetkessä iskun osuessa niihin. Suojaominaisuudet säilyvät toistuvissakin iskuissa. Suojat ovat testattu uusien CE standardien mukaisesti. Takkiin on saatavilla Rukka D30 Air All Back ja Full Back selkäsuojat lisävarusteena.

Takin ja housujen irrotettavat lämpövuoret tuovat tarvittaessa lisälämpöä ja pitkät vetoketjulliset tuuletusaukot takin sivuilla viilentävät lämpimämmillä ajokeleillä. Rukka Antiglide -system housujen takamuksessa estää liukumisen pyörän satulalla, ja ajomukavuutta lisäävä Aircushion puolestaan vähentää kondensaatiota ja toimii puskurina sään vaihteluille.

Takin pehmeä neopreenikaulus lisää käyttömukavuutta. Lompakko, matkapuhelin, avaimet ja muut välttämättömät matkatavarat mahtuvat neljään vedenpitävään taskuun.

Thund-R takkia on saatavilla koot 46-66 koko mustana sekä hi-vis keltaisilla tehosteilla. Housuja on saatavilla mustana normaalimitoituksella koot 46-62, pitkällä lahkeella 48-58 ja lyhyellä lahkeella 48-66.

Uusin numero