Rukalta kolme uutta ajoasumallia naisille

Rukka Toughtrail
Rukka tuo markkinoille kolme uutta naisten mallia – AIR-YA, Elastina ja Toughtrail.

Mallistossa jatkaa suuren suosion saanut kaksiosainen Orbita-ajoasu sekä Salli- takki yhdessä RCT lady -housujen kanssa.

Kaikissa naisten ajoasuissa on erinomaiset turvaominaisuudet, naisille sopiva leikkaus ja naisten vartalolle räätälöidyt suojat. Kuten koko Rukka-mallisto, on myös naisten ajoasut brändin filosofian mukaisesti valmistettuja: turvallinen ja mukava, samalla täyttäen korkeimmatkin vaatimukset säänkestävyydelle ja käyttöominaisuuksille.

Rukka Elastina
Naisille on saatavilla ajoasuja yhteensä viidestä eri kategoriasta – aiemmin ei ole koskaan ollut näin laajaa tarjontaa erityisesti räätälöitynä naisille. Rukka on lanseerannut tälle keväälle naisten ajoasuja eri olosuhteisiin ja kohderyhmille. AIR-YA, on erittäin hengittävä AFT- ja AFT + -materiaalien ansiosta, ja sopii erinomaisesti kuumaan ilmastoon. Cordura-tuoteryhmän valikoimaan on Salli- takin rinnalle lisätty täysin joustava Elastina-malli. Toughtrail-malli on puolestaan suunniteltu erityisesti matkaenduro- ja adventure-pyörillä ajaville. Orbita on Gore- Tex Pro 3-kerroksinen stretch -laminaatti, joka edustaa naisten malliston huippua.
Rukka Air-Ya
Kaikissa naisten takeissa on ulkonäön lisäksi huomioitu tuuletus viilentämään lämpimällä säällä. Monipuoliset väljyyden säätömahdollisuudet tarjoavat puolestaan optimaalisen istuvuuden ja varmistavat käyttömukavuuden.
Naisten takeissa saatavana ovat koot 34-50. Housuissa Rukka tarjoaa eri pituuksia. Normaali lahjemitalla saatavilla olevat koot ovat 34-46, pidemmällä lahjemitalla (+7cm) koot 36-42 ja lyhyemmällä (-7cm) lahjemitalla koot 34-50.

Uusin numero