RRSM: Viimeinen kisapäivä ratkaisee mitalit

Superbike-luokassa ei nähty kovaa voittokamppailua. Pisteissä kolmannelta sijalta päivän kisaan startannut Ville Valtonen ohitti lähdöstä kärkeen ampaisseen Jani Rätön ja kiskoi eroa tasaisesti maaliin saakka.

Pistejohdosta startannut Rättö piti vakaalla otteella kakkostilan eikä kolmanneksi ajanut Mika Hautala päässyt ohitusetäisyydelle.

Tämä kolmikko on vahvimmin kiinni kauden SM-mitaleissa mutta piste-erot huomiseen kisaan ovat pienet. Superbike-luokassa on siis isot panokset pelissä huomisen kisalähdössä.

Superstock 600 –luokassa sen sijaan käytiin kova kamppailu voitosta ja sijoituksista myös kärkikaksikon takana. Kisan alku mentiin vasta A-luokkaan nousseen Peetu Paavilaisen johdolla. Hänen perässään tiiviinä letkana tulivat Felix Nässi, Kimi Patova, Vertti Takala, Sami Penna ja Peter Paloranta.

Takala nousi tinkimättömällä ajolla Paavilaisen kantaan mutta joutui tekemään kovasti töitä ohituksen eteen. Sen jälkeen Paavilainen yritti vielä kerran ohitusta takaisin ykköspaikalle mutta Takala oli vahvempi. Vertti Takalan voitto oli osoitus miehen kovasta ajovireestä.

Konkari Sami Penna lämpesi hiukan hitaasti ja vasta kisan puolivälin kieppeillä Penna ylsi parhaaseen vauhtiinsa. Penna rutisti kisassa kolmanneksi ja hänen kannassaan Peter Paloranta kipusi neljänneksi.

Sunnuntain kilpailuun jää tässäkin luokassa huikea jännite, sillä Paloranta ja Takala lähtevät lähes tasapisteistä, pronssimitalissa ovat vahvimmin kiinni Jani Sulin ja Felix Nässi, hekin miltei samoilla pisteillä.

Veikkaus otti ratamoottoripyöräilyn SM-sarjan kilpailut voittajavetokohteeksi. Motoparkin SM-osakilpailussa voittajavetokohteena on sunnuntainen Superbike-luokan kilpailulähtö.

Voittajavedossa pelataan kohteena olevan tapahtuman voittajia, määriteltyjä oikeita tulosyhdistelmiä tai tulosvaihtoehtoja. Pelin panos vaihtelee 0,20 – 100,00 euroon. Voittajavedon kertoimet voivat olla kiinteitä tai muuttuvia.

Linkki lauantain tuloksiin:
http://www.race-monitor.com/Results/Race/73462

 

Uusin numero