RR:n SM-sarja jatkuu poutasäässä

Kaksi edellistä osakilpailua Jurvassa ja Kemorassa eivät olleet säiden suosiossa. Kisat vietiin kuitenkin mallikkaasti läpi ja molemmat viikonloput tarjosivat hyvää moottoripyöräviihdettä ja kovia kilpailuja. Parhaimmillaan laji on kuitenkin kuivassa poutasäässä ja nyt odotukset ovat korkealla kelien suhteen.

Vaikka kilpailu ajetaankin naapurimaan hienolla radalla, on formaatti kisaviikonlopulle kotimaan osakilpailuista tuttu. Molemmat kisapäivät tarjoavat täyden kattauksen kilpalähtöjä ja arvokkaista sarjapisteistä taistellaan kaikissa tutuissa luokissa.

1000-kuutioisten superbike-pyörien SM-pistetaulukossa kärkipaikkaa pitää Aleksi Kyllästinen. Konkari onnistui loistavasti edellisessä osakilpailussa Kemorassa ja oli kisan jälkeen suunnittelemassa hyvillä mielin kauden loppuja osakilpailuja.

600-kuutioisten pyörien superstock-luokan valtikkaa pitää maksimipistein halliussaan Niki Tuuli. MM-sarjaan vielä tällä kaudella muutamaan osakilpailuun villillä kortilla osallistuva Tuuli on ollut kahdessa ensimmäisessä SM-osakilpailussa ylivoimainen. Nouseeko joku isäntämaan kuskeista haastamaan Tuulin Pärnussa vai tekeekö sen joku kotimaisista kilpakumppaneista, ajatus tuo hyvää jännitettä tulevan viikonlopun kilpailuun.

*Osakilpailu: 3/5
Järjestävä seura: A2 Racing MTÜ
Moottorirata: Auto24ring
(Audru ringrada, Papsaare küla, Audru vald, 88317, Eesti)
 
Kilpailuviikonlopun aikataulu:
Perjantai: vapaat harjoitukset klo 10.00 – 20.00
Lauantai: aika-ajot klo 11.00 – 14.45, kilpailulähdöt 15.30 – 18.45
Sunnuntai: warm-up klo 10.00 – 12.10, kilpailulähdöt 13.00 – 16.15

Teksti ja kuvat: Suomen Road Race Ajajat ry/Sami Salonen
 

Uusin numero