RR-legendan poika mursi molemmat jalkansa – Moto2-kausi katkesi ikävästi

Australialainen vuoden 1987 500-kuutioisten maailmanmestarin Wayne Gardnerin poika joutuu leikkaukseen, eikä hänen paluuaikataulustaan ole vielä edes arvioita. Tech3 ilmoitti, että tilalla ajaa ainakin Jerezissä Hector Garzo.

“Saimme todella huonoja uutisia. Wayne Gardner kertoi meille, että Remyltä murtui molemmat sääriluut sekä nilkka, joten luonnollisesti hän ei aja Jerezissä”, tiimipäällikkö Herve Poncharal sanoi.

”Näyttää pahasti siltä, että hän tulee olemaan useita viikkoja poissa radoilta. Iso harmi, sillä hän oli aloittanut kauden todella vahvasti. Mutta valitettavasti tilanne on nyt tämä. Ei hän ole ensimmäinen kuljettaja, joka on loukannut itsensä harjoituksissa. Joka vuosi joillekin MotoGP-kuljettajille käy samalla tavalla”, Poncharal sanoi.

Gardner on ajanut alkukaudesta sijat 12, 6 ja 17, MM-sarjassa hän on 12:s.

”Voimme kuitenkin iloksemme ilmoittaa, että CEV Moto2 -mestaruussarjassa ajava Hector Garzo tulee Remyn tilalle. Hänhän paikkasi jo viime kaudella loukkaantunutta Xavi Viergeä tiimissämme. On hienoa nähdä hänet jälleen meillä, toivon hänen pystyvän yhtä vakuuttavaa jälkeä kuin viime vuonna”, Poncharal kertoi.

”Teemme kaikkemme, että hänellä olisi heti mahdollisimman hyvä ja paineeton olotila. Hän on espanjalainen ja tuntee Jerezin, toivottavasti hän saa meidät hetkeksi unohtamaan Remyn loukkaantumisen aiheuttaman pettymyksen.”
 

Uusin numero