RR-juniorit tyhjensivät palkintopöydän PM-kisoissa

Menneenä viikonloppuna kisattiin road racingin junioreiden Pohjoismaiden mestaruuksista Ruotsin Västeråsissa. Sinivalkoisia värejä edusti neljä kuljettajaa.
Minimotojen Junior A-luokassa (7-9v) kultaa vei samalla uuden rataennätyksen ajanut Niko Lehtiranta ja hopealle ajoi Rasmus Rosnell. Minimotojen Junior B-luokassa (10-12v) mestaruuteen ajoi viime vuoden A:n mestari Kenny Koskinen. Kova kamppailu käytiin Honda NSF100-luokassa, johon suomalaisista osallistuivat Koskinen, Niko Tanskanen sekä Niko Lehtiranta. Koskisen ja Tanskasen vauhti oli muihin nähden omaa luokkaansa ja kilpailivat lähinnä toisiaan vastaan. Koskinen onnistui uusimaan mestaruuden ja Tanskanen ajoi hopealle.
10-vuotiaalla Koskisella on nyt tilillään kaikkiaan viisi Pohjoismaiden mestaruutta, vuosina 2012-2014 hän on kerännyt kultaiset mitalit kaikista kolmesta luokasta, eli minimotojen A:sta (2012 ja 2013), minimotojen B:stä (2014) sekä Honda NSF100-luokasta (2013 ja 2014). Lisäksi Koskinen ajoi rataennätykset uusiin lukemiin sekä minimotojen B-luokassa että Honda NSF100-luokassa.

Uusin numero