Rouhiaisella taistelua tuhannesosista

SM-pisteissä toiselta sijalta kilpailuun lähtenyt Rouhiainen väänsi ensimmäisestä erästä neljännen sijan.

– Se oli hyvää ajoa ja taistelua Niko Koskelan kanssa. Viimeisessä mutkassa pääsin kuittaamaan ohi, ja maalilipulla meidän ero oli lopulta yksi tuhannesosa minun edukseni, Yamaha-pilotti tiivisti.

Toisessa erässä aurinkoisissa olosuhteissa ja kovalla radalla Rouhiainen oli kuudes.

– En oikein tiedä mistä kiikasti, mutta muut vain menivät lujempaa. Tuntui vaikka kuinka kovasti yritti, niin edellä menijät karkasivat. Jälkimmäiseen erään olisi ehkä voinut säätää iskareita kovemmaksi, sillä kaikki radan röykyt iski käsille, heinolalainen kuvaili.

Raumalla molempien erien nopein oli MM-sarjaan keskittyvä Santtu Tiainen. Kokonaisuudessaan viikonloppu oli Rouhiaisen osalta onnistunut, ja SM-sarjassa kakkostila säilyi kahdeksan pisteen erolla.

– Kun pyörä pelaa, niin ei voi olla kuin tyytyväinen. Pisteetkin menivät sopivasti ristiin, joten sarjatilanteessa säilyi tiukka tilanne.

MX1-luokan SM-johdossa jatkaa Vantaan Toni Eriksson yhdeksäntoista pisteen erolla Rouhiaiseen. Nyt heinolalaisella on edessään muutaman viikon kilpailutauko, ja aika kuluu valmistautuessa Turun supercrossiin.

– Treeneissä koitetaan syventyä starttien salaisuuksien, sillä reaktiota pitää parantaa. Kokeillaan vähän eri tyylejä, niin nähdään näkee mikä sitten toimii parhaiten, Rouhiainen päätti.

Uusin numero