Rouhiainen maahantuojan tiimiin

Yhteistyön tavoitteet ovat korkealla niin maahantuojan kuin kuljettajan osalta. Sopimuksen saavuttaminen oli Rouhiaiselle merkittävä asia, sillä tahtotila Yamahalla jatkamiseen oli kova.

– Edellisinä kausina olemme kehittäneet pyörää itselleni sopivaksi, ja nyt päästään jatkamaan siitä mihin viime kaudella jäätiin. Aikaa ei tarvitse hukata pyörän säätöjen etsimiseen, vaan voimme keskittyä niiden parantamiseen, Rouhiainen kertoi.

Konekesko Oy tuo maahan, myy ja markkinoi sekä huolehtii edustamiensa Yamaha-moottoripyörien jälkimarkkinoinnista koko maan kattavan valikoidun jälleenmyyjä- ja huoltoverkoston kautta.

– Olemme tehneet Konekeskon kanssa yhteistyötä jälleenmyyjien kautta jo aiempina vuosina, mutta nyt tuli mahdollisuus siirtyä ajamaan kilpaa maahantuojan ilmoittamana. Mitään suurta muutosta aiempiin vuosiin ei siis ole, Rouhiainen kuvaili.

MX1-luokassa viime kaudella SM-pronssille ajaneen heinolalaisen kilpailukausi käynnistyy jo muutaman viikon kuluttua.

– Helsingissä ajetaan Supercrossin SM-osakilpailu helmikuun alussa, ja sitä silmällä pitäen lähden hakemaan ajotuntumaa Espanjasta.

Tavoitteet tulevalle kaudelle on asetettu sekä omalta että yhteistyökumppaneiden osalta.

– Pääasiallisesti keskityn SM-sarjaan, ja pronssimitalin kirkastaminen on tavoitteena. Luonnollisesti MM-osakilpailuista lähden hakemaan hyviä yksittäisiä onnistumisia, joko sijoituksellisia tai vauhdillisia, Rouhiainen päätti.

* Kuva: Riku Rouhiaisen tiedotus

Uusin numero