Rouhiainen hyvässä iskussa Rauman SM-motocrossiin

Rouhiainen avasi kauden mainiosti ollen ensimmäisen erän kolmas.

– Huono startti, ja putosin pahimmillaan kahdeksanneksi. Siitä onnistuin kuitenkin pian nousemaan kolmanneksi, jonka jälkeen alkoi kova taistelu kakkospaikasta, Rouhiainen kertoi.

– En vain päässyt ohi, 22-25 minuttia riitti voimat mutta sitten loppui yritys. Siihen mennessä olin yrittänyt mitä ihmeellisimpiä linjoja ja leikkauksia. Se vain sekoitti ajorytmiä, mutta onneksi takana tulijoihin oli selkeäsi eroa niin uskalsi yrittää. Paikka paikoin liukkaalla radalla ensimmäisen erän voittoon ajoi Toni Eriksson. Samaa menoa vantaalainen jatkoi jälkimmmäisessä erässä, ja ajoi voittoon toistamiseen.

– Toisessa erässä sain jälleen heikon startin. Mahdollisuudet olisi ollut parempaan sijoitukseen, jos startti olisi onnistunut paremmin, heinolalainen päivitteli.

– Radalla ei ollut kuin yksi ajolinja, joten siinä ei oikein ohittamaan päässyt.

Toisessa erässä Rouhiainen oli lopulta viides. Sijoitukset menivät kuljettajien osalta kuitenkin ristiin, ja Yamaha-pilotti nousi SM-pistetilanteessa toiseksi. Tulevana viikonloppuna SM-sarja jatkuu Raumalla.

– Pyörän alusta on sekoitus viime- ja toissavuotisista säädöistä, ja se pelaa kyllä hyvin, Rouhiainen iloitsi.

– Yritetään pitää Raumalla sama ajofiilis, ennen sitä käydään muutaman kerran treemaassa hieman kovemmilla radoilla. Ei tässä muiden tekemisiä mietitä, vaan keskitytään omaan ajoon.
 

Uusin numero