Rossin tiimiltä raju ratkaisu – hyllytti ykköskuskinsa Itävallan GP:stä

Kuumapäisenä kuljettajana tunnetun Fenatin ja Rossin VR46-tiimin välillä on riittänyt jännitettä pitkin kautta. Nyt tiimi näki, että Fenatin käytös ylitti jo sen sietorajan.

– Romano Fenatia ei nähdä Itävallan GP:n starttiruudukossa. Tiimi on päättänyt hyllyttää Fenatin kisasta seurauksena hänen jatkuvasta, tiimin sääntöjä rikkovasta käyttäytymisestään, todetaan VR46:n taholta sen tarkemmin yksityiskohtiin menemättä.

Fenati päätyi lauantaina ajetussa Itävallan GP:n aika-ajossa 11:nneksi. Hän on saavuttanut meneillään olevana kaudella voiton Austinissa painellen paalulle Qatarissa ja Mugellossa. Fenati on yhdeksän GP:n jälkeen 66 pistettä jäljessä sarjaa johtavasta Red Bull KTM Ajo-tiimin Brad Binderistä.

Fenatin on määrä siirtyä ensi kaudella Rossin tiimin väreissä Moto2-luokkaan. Nyt myös tuo sopimus saattaa olla enemmän kuin vaakalaudalla.

Fenatin tämän kauden tiimikavereina kilpailevat hänen maanmiehensä Nicolo Bulega ja Andrea Migno.

Fenati on niittänyt nopeutensa lisäksi mainetta tuittupäisenä kuljettajana. Yksi näkyvimmistä selkkauksista tapahtui viime kaudella, kun Fenati potkaisi Niklas Ajoa Argentiinan GP:n warm up-sessiossa.
 

Uusin numero