Rossin tiimikaveri Haydenin olkapää joudutaan leikkaamaan

Yhdysvaltalainen Hayden teloi vasemman olkapäänsä 27. joulukuuta harjoitellessaan kotimaassaan. Hayden oli mukana viime viikolla Sepangin radalla Malesiassa ajetuissa kuninkuusluokan kauden ensimmäisissä testeissä, mutta tuo jakso jäi häneltä vamman vuoksi puolitehoiseksi.

– Olen silti iloinen siitä, että yritin ajaa Malesiassa. Se kertoi enemmän ongelmasta, joka oli loppujen lopuksi suurempi mitä odotin, toteaa Hayden.

Haydenin olkapää operoidaan tänään tohtori Arthur Tingin klinikalla Kaliforniassa.

Leikkaus merkitsee sitä, että Hayden missaa varmuudella hänelle suunnitellut yksityistestit 20.-22. helmikuuta Jerezissä. MotoGP-luokan seuraavat viralliset testit odottavat vuoroaan helmi- ja maaliskuun vaihteessa Malesiassa.

– Takaiskut kuuluvat tämän lajin luonteeseen. Tämän kanssa on nyt vain elettävä ja pyrittävä palaamaan pyörän selkään hyvässä kunnossa mahdollisimman pian.

Haydenin testikierrokset uhkaavat jäädä vähiin ennen 8. huhtikuuta Qatariin ajoittuvaa MM-sarjan avausosakilpailua. Hayden oli sivussa myös viime vuoden viimeisistä, Valenciassa ajetuista testeistä. Hän kärsi niihin aikoihin rannevammasta.
 

Uusin numero