Rossin ilme kertoo reilun sekunnin erosta Marqueziin

Tiistain kiireisin kuljettaja, Hondan Marc Marquez jatkoi ykkösenä myös siinä vaiheessa, kun toinen testipäivä oli saavuttanut puolimatkan krouvinsa.

Marquez oli nipistänyt ajastaan kuusi kymmenystä pysäyttämällä kellot lukemiin 2.04,363. Hondan LCR-tiimin Stefan Bradl tuli siinä vaiheessa kakkosena ajalla 2.04,640.

Jorge Lorenzo oli puolestaan painellut Yamahallaan lukemat 2.04,664, joista Marquezin tiimikaveri Dani Pedrosa oli jäänyt 22 tuhannesosaa.

Lorenzon tiimikaveri Valentino Rossi oli hänkin pystynyt nostamaan vauhtiaan, mutta eroa oli yhä miltei 1,2 sekuntia Marqueziin, joka tietää olla varuillaan Teksasissa.

– Rata oli alussa varsin liukas, mutta pito parani käytännössä kierros kierrokselta. Kovien jarrupaikkojen kanssa on yhä hakemista ja kärsivällisyyttä täällä kaivataan muutenkin, kun olet radalla samaan aikaan Stefanin, Valentinon, Jorgen ja Danin kanssa. Et voi näyttää naapurille parhaita ajolinjojasi. Toki sama pätee myös toisinpäin, eli silloin kuin minä puolestani iskeyden kavereiden kantaan, pudotteli kuninkuusluokan nopea tulokas.

Uusin numero